TÜRKOĞLU VE AK PARTİ TEŞKİLATLARI YAYLALARDA HALKLA KUCAKLAŞTI

türkoglu
AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ile AK Parti Dörtyol ve Erzin İlçe Teşkilatları’nın Karagöl, Karıncalı, Üçkoz, Büyük Bağrıaçık, Küçük Bağrıaçık, Sırapınar, Taşlıufacık Yaylaları ve Küllü Köyü’ne gerçekleştirdikleri ziyaretler, halkın coşku dolu karşılamalarına ve büyük izdihama sahne oldu. Bölgenin AK Parti’li belediye başkan aday adaylarının da vitrine çıktığı ziyaretlere halkın ilgisi büyüktü. Milletvekili Türkoğlu’nun Amanoslar’daki yaylalara yaptığı çıkartmada; AK Parti 22. Dönem Hatay Milletvekili İsmail Soylu, AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Cüneyt Yavuz, AK Parti Erzin İlçe Başkanı Mehmet Akkaş, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, AK Parti Hatay Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bilgehan Aksoy, AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Aday Adayı Osman Görgen, AK Parti Dörtyol Belediye Başkan Aday Adayı Av. Abdullah Arıcan, Gökdere Köyü Muhtarı Salih Börklü, Kızlarçayı Köyü Muhtarı Fatih Atasever, Küllü Köyü Muhtarı Hanifi Bozkurt, Küçük Bağrıaçık Yayla Derneği Başkanı Ahmet Ulaş, Üçkoz Yayla Derneği Başkanı Ünal Edik, Karıncalı Yayla Derneği Başkanı Beyazıt Bestami Cengiz ve Dörtyol ile Erzin AK Parti Teşkilatları hazır bulundu.
“Amanoslar’ın yaylalarına çıkan yolları arşındırarak, hanelerde, kahvehanelerde, yayla meydanlarında bizleri bekleyen dostların gönül eşiklerine heybemize aldığımız muhabbet ve sevgiyle geldik” diyen Türkoğlu; gerçekleştirdikleri ziyaretlerin amacının, dost meclislerinde halkla kucaklaşmak, gönüller arasında köprüler oluşturmak, yaylaların ihtiyaçlarının mahallinde tespitini yapmak ve bu ihtiyaçlar üzerine halkla istişare kurmak olduğunu dile getirdi.
Milletvekili Türkoğlu ve beraberindeki heyet yayla, meydanlarında ve kahvehanelerde halk ile bir araya gelerek, konuşmalar gerçekleştirdi. Milletvekili Türkoğlu, AK Parti Teşkilatları olarak yaylaların içme suyundan, elektriğine; yolların asfaltlanması suretiyle kalite ve kalibresinin artmasından, sağlığa kadar her alanda halkın ihtiyaçlarının karşılanması için azami gayret gösterdiklerini dile getirdi. Kuzuculu Beldesi’nden Üçkoz Yaylası’na giden 23 km’lik yolun, Erzin İlçesi’nden Karıncalı Yaylası’na giden 21 km’lik yolun, Karagöl Yaylası içinden geçen 3 km’lik yolun ve Kızlarçayı Köyü’nden geçen 1 km’lik yolun asfaltlandığını dile getiren Türkoğlu, Küçük Bağrıaçık Yaylası’ndan geçen 2 km’lik yolunda yine diğer yollar gibi Hatay İl Özel idaresi tarafından asfaltlanacağının müjdesini verdi. Türkoğlu, Karagöl – Sofular – Karıncalı Yaylaları’nın yol ayrımındaki kısımda 3,5 km’lik yolun stabilizesinin tamamlandığını ve bu yolunda yakın zamanda asfaltlanacağını söyledi.
Üçkoz Yaylası içine yapılmakta olan Sağlık Ocağı ile ilgili mahal listesini Üçkoz Yayla Derneği Başkanı Ünal Edik’ten alan Türkoğlu, sağlık ocağının yayla sakinlerinin sağlık ihtiyaçlarına cevap verebilecek donanıma getirileceğinin müjdesini verdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.