BAŞKAN SAVAŞ; “ÇOCUKLARIMIZA TRAFİK EĞİTİMİ DOĞRU VERİLMELİ”

lütfü trafik
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, İpek Anaokulu Bahçesi’ne trafik eğitim alanı düzenlemesi yaptıracak.
İpek Anaokulu Müdürü Zülale Yılmaz ve Okul Aile Birliği Başkanı Cem Aksay, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret ederek, trafik eğitim alanı düzenlemesi hakkında fikir alış verişinde bulundular ve teşekkür ettiler.
Her zaman eğitime ve eğitim kurumlarına hizmet etmeyi ve destek olmayı kendine bir görev olarak gören Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları doğrultusunda, Antakya Belediyesi Etüd-Proje Müdürlüğü tarafından İpek Anaokulu Bahçesi’ne yaptırılacak olan trafik eğitim alanı düzenleme projesinin çizim ve hazırlıkları tamamlandı.
Fırsat buldukça eğitim kurumlarını gezdiğini ve eğitim kurumlarının eksikliklerini yerinde inceleyerek, eksikliklerin giderilmesi için imkânları ölçüsünde destek verdiğini dile getiren Başkan Savaş, “Bugüne kadar okullarımızın bahçe düzenlemeleri konusunda destek verdik, ağaçlandırma, asfalt, parke taşı döşeme çalışmaları yaptık, okul bahçelerine spor aletleri yerleştirdik, okullarımızın kütüphanelerine katkıda bulunduk, eğitim araç gereçleri konusunda eksiklikleri giderdik. Şimdi trafik konusunda güzel bir uygulamayı hayata geçiriyoruz. Desteklerimiz devam edecek” dedi.
Başkan Savaş, İpek Anaokulu Bahçesine yapılacak olan trafik eğitim alanı düzenlemesi ile uzmanlar nezaretinde çocuklara doğru trafik eğitimi verileceğini belirterek, bu trafik düzenlemesi çalışmasından sadece İpek Anaokulu’nun değil, şehrimizde bulunan tüm ana sınıfı öğrencilerinin yararlanacağını ifade etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.