Milletvekili Karasayar Denizciler esnafıyla kucaklaştı

milletvekili karasayar (2)
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun’da şehir merkezinde gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından dün, Denizciler Beldesi esnafıyla bir araya geldi.
Milletvekili Karasayar’a ziyaretlerde sıcak ilgi ve samimiyet vardı.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, beraberinde Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan ve partililer ile birlikte Denizciler esnafının konuğu oldu. Çarşı merkezindeki esnafları tek tek dolaşan Milletvekili Karasayar, genç-yaşlı her kesimden insanlarla bir araya gelip hal hatır sordu, talepleri dinledi.
AK Parti’nin siyaset anlayışında her zaman halka hizmet düsturunun işlediğini ifade eden Milletvekili Karasayar, “Göreve geldiğimiz günden bu güne yaptığımız çalışmalarla köylerimiz daha yaşanılır, daha çağdaş bir hale geldi. Bizler sizlerin rahatlığı ve huzuru için Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde hiç durmadan gece gündüz çalışıyoruz. Sağ olun sizlerde bize 10 yıldır oylarınızı emanet ediyorsunuz. İşte bu birlik ve beraberlik Türkiye’nin daha güçlü olmasına vesile oluyor. Sizlerin desteğiyle Türkiye’yi dünya nezdinde parmakla gösterilen, ekonomisi güçlü bir ülke konumuna getirdik. Bundan sonra da aynı hassasiyet ve kararlılık içinde yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.