Bozdoğan; “İskenderun’u yönetmeye talibim”

bülent aday9
Sanayici-İşadamı Bülent Bozdağan, İskenderun İlçe Başkanlığına yaptığı başvuru ile İskenderun’u yönetmeye aday adayı oldu. CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar’ın şehir dışında olması dolayısı ile İskenderun İlçe Başkan Yardımcısı Yusuf Mansuroğlu’na İskenderun Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvuru dosyasını sundu.
İskenderun CHP yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu dosya tesliminde Reşit Doğan, Mehmet Ali Sarı, Mustafa Çöloğlu, Mustafa Kemal Gönen, Av. Gazanfer Dik, Bestami Bozdoğan ve bazı partililer hazır bulundu.
2009 yılı yerel seçimlerde de Belediye Başkanlığına aday adayı olan Bülent Bozdoğan, 2011 genel seçimlerde de CHP Hatay Milletvekili aday adayı olmuştu.
İskenderun Belediye Başkan aday adayı Bülent Bozdoğan, Kasım 1995-2009 yılları arasında İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği, 1999-2004 yılları arasında İskenderun CHP Belediye Meclis üyeliği Grup Başkan vekilliği, 1996-2003 yıllarında İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyeliği, 2003-2009 yılları arasında üç dönem yönetim kurulu başkanlığı görevini yürüttü.
İskenderun’u yönetmeye talip olan İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Bozdoğan, halen Elektrik Mühendisleri Odası İskenderun Temsilci yardımcısı olarak görev yapıyor. Sivil toplum kuruluşlarına ve sosyal yardımlaşma çalışmaları yürüten derneklere de destek de bulunan İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı – Elektrik Mühendisi Bülent Bozdoğan, yerel basın temsilcileriyle bir araya gelerek İskenderun’u yönetme ile ilgili düşüncelerini ve projelerini paylaşacak.

Önceki İçerikMilletvekili Karasayar Denizciler esnafıyla kucaklaştı
Sonraki İçerikBüyükşehir Başkan Aday Adayı Civelek; “Kararı partimiz verecek”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.