NİHAT KARPUZ İDDİALI GELİYOR

nihat karpuz50
Arsuz Belediye Başkan Adayı Adayı Nihat Karpuz, sıkı bir çalışma dönemi geçiriyor. Yanında güçlü bir ekibi var. Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Osman Tufan’ın başvuru yaptığı gün, CHP İl Teşkilatı’na çıkarma yaptı.
Yoğun ilgi gören Nihat Karpuz, Pazartesi günü Arsuz Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuru yapacak. İl Teşkilatı’nda, Milletvekili Hasan Akgöl, çevre ilçe başkanları ve parti yöneticileriyle sohbet eden Karpuz’u, tüm partililer ‘Usta Siyasetçi’ olarak görüyor. Nihat Karpuz, İskenderun’da ilçe başkanlığı yaptığı dönemlerde, başarılı bir siyasi anlayış sergiledi. CHP’nin, İskenderun’u kazanmasında etkili bir rol üstlendi. Yerel ve genel gündeme odaklı, sürekli sorunlara karşı ses veren bir siyasi model oluşturdu. Halka dokunmayı bilen, bölgede tanınan, güleryüzlü, azimli ve kararlı bir kişiliğe sahip Nihat Karpuz’un, Arsuz’da aynı yapıyı canlandıracağı bekleniyor.
Önemli projelere imza atmaya hazıranan Nihat Karpuz, Arsuz CHP tabanında ve delegeler bazında sevilen bir isim. Zira, etraftan yükselen ses, Nihat Karpuz’un Arsuz’da en güçlü aday adayı olduğuna işaret ediyor.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.