“Mikado Konsept” büyüledi!

mikado açılış (8)
İskenderun’da yemek konusunda önemli yatırımlar yaparak, bölge halkına temiz ve kaliteli hizmeti sunmanın gayretini gösteren Mikado, şehir merkezine “Mikado Konsept”i açmanın heyecanının yaşadılar.
Belen Kaymakamı, İskenderun Kaymakam Vekili Abdulaziz Aydın, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, MHP İl Başkanı Adnan Aktaş, MHP İlçe Başkanı İbrahim Gül, AK Parti ve CHP’nin aday adayları katıldı.
Yapılan açılış konuşmasında Hatay’ın tozlu bir elmas olduğunu dile getiren Yusuf Civelek, “Bu tozu aldığımızda her şey ortaya çıkıyor. Bizim yatırımcımız da bu konuda ciddi çalışmalar yapıyor. Buranın değerini herkes görüyor” açıklamasını yaptı.
İskenderun Kaymakam Vekili Abdulaziz Aydın ise konuşmasında, “Hizmete açılan bu güzel yerin hayırlı olmasını diliyorum. Yatırımların artmasını ve insanlarımızın huzurunun bol olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından, Kaymakam Aydın ve Belediye Başkanı Civelek, Mikado’nun başarılı işadamları Yılmaz Arslan, Bestami Alıcı ve Nedim Arslan’ın sahipliğini yaptığı Mikado Konsept’in açılışını gerçekleştirdiler.
Açılış sonrası davetlilere yemek ikramı yapıldı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.