Kardeşi eşini öldürdü, kayınbiraderi kazada can verdi..

cinayet
Antakya’nın Harbiye Beldesi’nde eşinin kendini tatile götürmemesine sinirlenen 3 çocuk annesi Vedat Taç’ın, evi terkedip annesinin evine gitmesi fciaya neden oldu. Kadının erkek kardeşi, barışmak için evlerine gelen eniştesini öldürdü, cinayeti haber alan ölen adamın ağabeyi de olay yerine giderken trafik kazasında hayatını kaybetti.
Olay, 28 Ağustos günü Harbiye Beldesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 32 yaşındaki Vedat Taç, kendini tatile götürmeyen inşaatçı eşi 42 yaşındaki Yusuf Taç ile tartışıp evi terk etti. Genç kadın 3 çocuğunu da yanına alarak aynı beldedeki Esentepe Mahallesi’nde oturan annesinin evine gitti.
Bunun üzerine arkadaşlarının da taviyesiyle Yusuf Taç, eşini ve çocuklarıyla 10 günlük tatil için plan yaptı, otomobiline otoyol geçişi için HGS kartı aldı. Ardından kayınvalidesinin evine giden Yusuf Taç, eşiyle görüşüp tatil planını anlatmaya başladı. Bu sırada şizofren olan kayınbiraderi 26 yaşındaki İsmail B., av tüfeğini alarak Yusuf Taç’a ateş etti. Yusuf Taç, vücuduna isabet eden saçmalarla yaşamını yitirdi.
Yusuf Taç’ın ağabeyi 47 yaşındaki Ferit Taç, olayı öğrenince otomobiliyle kardeşinin vurulduğu eve gelirken yolda traktöre çarptı. Ferit Taç da demir yığınına dönen otomobilinde can verdi.
Cinayet suçlamasıyla gözaltına alınan İsmail B. sorgusundan sonra sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Önceki İçerik“AMANOSLARDAKİ AROMATİK BİTKİ ZENGİNLİĞİNİ FIRSATA ÇEVİRMELİYİZ”
Sonraki İçerikAskeri Heyet sınırda inceleme yaptı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.