“Sürekli istişare halinde ve dirsek temasında bulunduk”

hesob
Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Başkanı A.Kadir Teksöz ve yönetim kurulu üyelerinin konuğu oldu.
HESOB Başkanı A.Kadir Teksöz’ün ev sahipliğinde Hatay Esnaf Odaları Birliğine ait Bendevi Palandöken Kültür Evi’nde gerçekleşen buluşmaya Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, İl Ticaret Müdürü Ziya Yüksel, Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yelkaya, HESOB Yönetim kurulu üyesi Ali Yıldırım, Antakya Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ali Kanlı, Antakya Terziler Odası Başkanı Ruşen Akyüz, Antakya Elektrik Tesisatçılar Odası Başkanı Vehip Sultanoğlu, Antakya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Antakya Kahveciler, Otelciler, Lokantacılar Odası Başkanı Mahmut Kesrioğlu, Antakya Ayakkabıcılar ve İmalatçılar Odası Başkanı Gökhan Oral, Antakya Karasörcüler ve İmalatçılar Odası Başkanı Zeki Keseroğlu, Antakya İnşaatçılar ve Boyacılar Odası Başkanı Ahmet Yalım, Antakya Şekerciler ve Tatlıcılar Odası Başkanı A.Gani Kıt ve Antakya Ayakkabıcılar Çarşısı Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Ömer Gürbüz katılım gösterdi.
Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Başkanı A.Kadir Teksöz, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ve beraberindeki heyetin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.
Başkan Teksöz, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın esnaf ve sanatkârların, sıkıntılarına, dertlerine, her konuda yardımcı olduğunu ifade ederek, “Yeni Sanayi Sitesine itfaiye aracı istedik. Sağ olsun Başkanımız isteğimize anında olumlu cevap vererek, sanayi sitesi esnafına bir itfaiye aracı tahsis etti. Saray Caddesi restorasyonuna Antakya Belediyesi olarak büyük kaynak ayrımında bulundu ve caddenin alt yapısı ile üst yapısında büyük yatırımlar gerçekleştirerek esnafımızın bir çok sorununa çözüm yolu buldu ve bu cadde kentimize yakışan bir cadde oldu. Yıllar yılı Uzunçarşımıza el değmemişti. Uzunçarşı’da restorasyon çalışmaları devam ediyor. Bunun yanı sıra Çankaya, Örnek Sokaklarda sokak iyileştirme, dış cephe restorasyonları tamamlanmış durumda. Taksi esnafımızı da unutmayan değerli Başkanımız sayın Savaş, örnek bir taksi durağı yaparak taksici esnafımızın hizmetine sunmuştur” dedi.
Karşılıklı fikir alış verişi ve hoş sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette konuşan Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Başkan Teksöz ve oda başkanlarının düşüncelerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Savaş, “4 yılı aşkın süredir sizlerle el ele, omuz omuza memleketimizde hizmet ürettik ve üretmeye devam ediyoruz. Esnafımızla, görev süremiz boyunca her daim birlik, beraberlik, dayanışma ve işbirliği içinde olduk. Memleketimizin, esnafımızın sorunlarını ortak düşünceyle hep birlikte çözüme kavuşturduk. Sürekli istişare halinde ve dirsek temasında bulunduk. Yaptığımız bu hizmetlerimizde hepinizin emeği ve hayır duaları var” dedi.
Belediye Başkanı Savaş buluşmanın sonunda yaptığı açıklamada, “Bugün burada bizleri ağırlayan HESOB Başkanımız Sayın Kadir Teksöz’e ve nezdinde tüm esnaf odası başkanlarımıza, üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Savaş daha sonra HESOB yönetim kurulu üyeleri ve oda başkanları ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.