Güler; “Arsuz’un yüzünü güldürmek için başkanlığa talibim”

necmettin güler (4)
Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler, Arsuz İlçesi belediye başkanı aday adaylığını coşkulu bir törenle açıkladı. Yaklaşık 3 bin 500 kişinin katıldığı törene, Arsuz’un tüm beldelerinden katılım oldu. Neredeyse tüm mahalle muhtarlarının katıldığı geceye CHP Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Refik Eryılmaz, Üçgüllük ve Akçalı belediye başkanları, CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar, işadamları,partililer ile vatandaşlar iştirak etti.

ARSUZ’U “GÜLER”YÜZLÜ BİR BELEDİYE YÖNETMELİDİR!
Gözcüler Belediye Başkanı Necmettin Güler, aday adaylığı açıklamasında konuklarla tek tek tokalaştı, İskenderun Casmin Otel’de düzenlediği törende konuşan Güler, “Karaağaç’tan Kale’ye kadar uzanan, kardeşlik abidesi bu yiğitler diyarında sizlerle birlikte yaşıyor olmaktan gurur duyuyorum” diyerek, şöyle konuştu:
“Yeni Büyük Arsuz’u; adil hizmet anlayışıyla halkına hizmet veren, yatırım ve istihdamın önünü açan, yenilikçi, güçlü ve güleryüzlü bir belediye yönetmelidir. Değişim ve gelişime açık, güleryüzlü bir belediye meclisi ve Arsuz’a sahiplenen, herkesle birlikte omuz omuza yeni Arsuz’un yüzünü güldürmek için belediye başkanlığına talibim. Arsuz’u yeniden şekillendirirken, bölgenin turizm, tarım, balıkçılık ve spor gibi potansiyellerini harekete geçirmeye, yatırımları kolaylaştıran, altyapı ve yenilenme hizmetlerine ışık tutan radikal değişim projeleriyle Arsuz’u cazibe merkezi heline dönüştürmeye talibim.”

‘KENT KONSEYİ KURULUCAK, MAHALLELER SUSUZ KALMAYACAK’
CHP’den Arsuz Belediye Başkan aday adayı Necmettin Güler, konuşmasının devamında “Arsuz’un en büyük sorunuhu olan altyapıyı kent konseyinin de fikirlerini alarak bu sorunu en kısa zamanda çözeceğim. Hiçbir mahallemiz susuz kalmayacak. Sulanmayan hiçbir tarım arazisi kalmayacak. Dar gelirli vatandaşlarımız için imar planında yer ayırıp bütçelerine göre ucuz konut sahibi olmalarını sağlayacağım. İlçemizin en büyük sorunu işsizlik Turizmi geliştirerek gençlerimize iş imkanı yaratacağız. Yıldızlı oteller, marina, gemi turları, dağ turizmi, inanç turizminin gelişmesi için iş adamlarımızla istişare halinde olup, bütün projelerine destek vererek, her türlü kolaylığı sağlayacağım” diye konuştu.

‘BELEDİYE KÜLTÜR SARAYI VE MÜZE YAPACAĞIM’
Başkan Güler ayrıca, sosyal ve kültürel projeler hakkında da bilgi verdi. Güler, “Kültürümüzü yaşatmak ve geliştirmek için el sanatları atölyeleri, konferans, sinema, tiyatro, resim, heykel çalışmalarının yapılabileceği salonları olan Belediye Kültür Sarayı yapacağım. Tarihi çok eskiye dayanan ilçemizde de değerli tarihi eserler çıkmaktadır. Neden ilçemizin bir müzesi olmasın? Müze yapacağız. Kale’ye kadar bütün kıyı şeridini turizme açacağız. Halkımız için en az 10 tane tam donanımlı ve içinde spor aletleri, çocuk oyun sahaları ve gazinosu olan eksiksiz plajlar yapıp, halkın hizmetine ‘Ücretsiz’ sunacağım” açıklamasında bulundu.

KARAAĞAÇ-NARDÜZÜ’NE LİSE!
Mevcut eğitim kurumlarının durumu ve ihtiyaçları hakkında da bilgi veren Başkan Güler, “Bunların iyileştirilmesi sağlanacak. Nüfusu en yoğun olan Karaağaç ve Nardüzü arasına yeni bir lise yapımını gerçekleştireceğim. Arsuz’a Anadolu ve Meslek Liseleri’nin açılması ve çoğaltılmasıyla ilgili çalışmalarım olacaktır. Kaliteyi ve kalifiye elemanlarının yetiştirilmesini sağlayacağız. En büyük arzum, üniversite okuyan öğrencilerimize burs vermek ve onları topluma faydalı gençler olarak yetiştirmektir. Ayrıca, her yaşta insanımıza hizmet edecek spor alanları yapacağım” ifadelerini kulandı.
Güler’in konuşması yoğun alkış aldı. Daha sonra söz alan CHP Hatay Milletvekilleri Mevlut Dudu ile Refik Eryılmaz, törendeki coşkulu ortamdan etkilendiklerini belirterek, genel gündem hakkında açıklamalarda bulundular.
Milletvekili Dudu ise, “Arsuz’da halk kimi istiyorsa, o belediye başkanı olacaktır. Hiç şüpheniz olmasın” diyerek, halkın belediye başkanını belirlemekte belirleyici olacağından sözetti.
Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Necmettin Güler’i, eşi, çocukları ve yakın dostu Zeki Çıkan yalnız bırakmadı.

Önceki İçerikDönmez; “AK Parti’nin hizmet kervanına İskenderun’u da katacağız”
Sonraki İçerik30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.