Dönmez; “AK Parti’nin hizmet kervanına İskenderun’u da katacağız”

mehmet dönmez esentepe mahallesi toplantı (6)
AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, Esentepe Mahallesi sakinlerinin konuğu oldu. Toplantıda Esentepe halkına seslenen Dönmez, AK Parti ile Türkiye’de son 10 yılda başta sağlık ve eğitim olmak üzere birçok şeyin değiştiğini, bunun sebebinin ise, vicdanı ile Allah’a hesap veren insanların iş başına geldiğini söyledi.
Önceki gün Mustafa Kemal Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan AK Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı Mehmet Dönmez, dün akşam ise Esentepe Mahallesi’nde halkla bir araya geldi.

DAHA GÜÇLÜ YARINLARA AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİ İLE KAVUŞACAĞIZ
AK Parti’nin bu ülkeyi teslim aldığı günden bu güne ülkede, huzur ve güvenin tesis edildiğini kaydeden Dönmez, özellikle sağlıkta reform yaşandığını bunun da en önemli hizmetlerden biri olduğunu ifade etti. Bugün insanların istediği doktoru seçebilme özgürlüğüne sahip olduğunu vurgulayan Dönmez, “Dün ilaç kuyruğunda sıra bekleyen insanlar, bugün bakkaldan şeker alır gibi ilaçlarını alıyorlar. Vatandaşlarımız önceden yaşlılarına bakmak için sıra koyarlardı. Bunu yaşamayan var mı aranızda! Özürlü çocukları bodruma sürüklerlerdi. Bugün bu ülkede ne değişti? Ülkemizin Başbakanı dedi ki; bugünden itibaren kimse yaşlısına bakmaktan imtina etmeyecek. Neden? Çünkü ‘Yaşlıların masraflarını ben karşılayacağım. Her özürlüye ben bakacağım’ dedi. Türkiye değişti ama insanlar değişmedi. Bundan 10 yıl önce insanlar yine buradaydı. Peki, ne değişti? Bu ülkede vicdanıyla hesap veren insanlar iş başına geldi” diye konuştu.
Dönmez, birlik ve beraberlik kavramını ilke edindiğimiz zaman kazananın her zaman İskenderun olacağını savundu ve herkesin AK Parti belediyeciliği çatısı altında toplanmasıyla geleceğimizi güven altında olacağını kaydetti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.