Erzin Kaymakamı Yönden İTSO’yu ziyaret etti

itso kaymakam1
Erzin Kaymakamı İskenderYönden İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetimini ziyaret ederek yeni yönetime başarılar diledi.
Narenciyesi ile ünlü Erzin’in sembolü olan portakal fotoğrafı ile dizayn edilmiş saati, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a hediye eden Erzin Kaymakamı Yönden, İTSO yönetimine başarılar diledi.
İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ın makamında gerçekleştirilen ve karşılıklı sohbet ortamında devam eden ziyarette ağırlıklı olarak bölge ekonomisi görüşüldü.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Göreve geldiğimiz günden bu yana yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. İskenderun Sanayisi, limanı, ve tarımı ile hızla gelişen bir şehir. Bizler de İTSO olarak İskenderun’a kalıcı ve faydalı projeler üretmenin gayreti içerisindeyiz” dedi. Erzin Kaymakamı İskender Yönden ise, İTSO yönetiminin göreve geldiği günden bu yana şehrin ekonomik gelişmesine katkı vermek için öneli katkılar verdiğini belirterek, yeni yönetimin bölge ekonomisine daha faydalı işler yapacağına yürekten inandığını sözlerine ekledi.

Önceki İçerikBakan Ergin: “Çözüm sürecinin telafisi var ama can kayıplarının yok!”
Sonraki İçerikİGEV’de mezunlara coşkulu gece
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.