Düğün magandası, Polis kızı İrem’in ölümüne neden oldu

maganda kursun
Kayseri’nin Pınarbaşı İlçesi’nde bir düğünde tabancayla açılan ateş, 200 metre uzaklıkta sokakta saklambaç oynayan 9 yaşındaki İrem Uluışık’ın ölümüne neden oldu. Olayla ilgili 24 yaşındaki Murat Fatih Doğan ile tabancanın sahibi 36 yaşındaki Halil Deniz Durdu tutuklandı.
Hatay’da polis olan Şamil Uluışık ile eşi Meral, çocuklarıyla birlikte Bayram tatilini geçirmek üzere Pınarbaşı İlçesi’ne geldi. Burada akrabalarının yanında kalan Uluışık ailesinin kızı İrem, 17 Ağustos günü saat 20.30 sıralarında Yeniocak Mahallesi’nde sokakta arkadaşlarıyla saklambaç oynarken, başına kurşun isabet etti. Yere yığılan İrem, ailesi ve çevredekiler tarafından ilçedeki devlet hastanesine kaldırıldıdı. Minik İrem daha sonra Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Başına isabet eden kurşunun beynini delip boğaz kısmında kaldığı belirlenen İrem, hastanede 5 gün süren yaşam mücadelesini yitirdi.

DÜĞÜN MAGANDASI KURŞUNU
Polis, olayın meydana geldiği mahallede o akşam üç düğün olduğu belirledi. Düğünlerle ilgili inceleme yapan polis, daha çok silah atılan düğünler üzerinde durdu. Polis, İrem’in vurulduğu yere 200 metre uzaklıktaki düğünde havaya ateş ettiği öne sürülen Murat Fatih Doğan ile ruhsatsız tabancanın sahibi olduğu ileri sürülen Halil Deniz Durdu’yu gözaltına aldı. İki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. İrem’in kafasından çıkarılan kurşun ise, incelenmek üzere kriminal laboratuvara gönderildi, İnceleme sonucunda kurşunun söz konusu silahtan çıkıp çıkmadığı belirlenecek.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.