Dereceyle döndüler!

yelken yarisi2
Uluslararası Bağ Bozumu Optimist Yelken Yarışları 13 – 18 Ağustos tarihleri arasında İzmir Urla’da gerçekleştirildi.
Yarışlar Optimist sınıfında 4 Ülke Yunanistan – Bulgaristan-Romanya ve Türkiye’den toplam 183 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.
Bu yarışa İskenderun Yelken Kulübü Antrenörü Gökhan Durkal önderliğinde sporcular Mehmet Ali Demir, Samet Ataoğlu, Ecem Mıstıkoğlu, Ezgim Mıstıkoğlu, Hakan Oğuzhan katıldılar. Yapılan yarışlar sonunda Optimist U12 Bayanlar klasmanında İskenderun Yelken Kulübü sporcularından Ezgim Mıstıkoğlu 2. Ecem Mıstıkoğlu ise 3. oldular.
Elde edilen başarıyı değerlendiren İskenderun Yelken Kulübü Genel Kaptanı Meriç Özkaya ise “Sporcularımız bu kez İzmir Urla’dan derece ile döndüler. Sporcularımızı ve antrenörümüzü kutluyor ve onlara teşekkür ediyorum. İskenderun Yelken Kulübü olarak çok daha iyi dereceler elde etmenin çabası içinde olacağız. İskenderun Yelken Kulübü olarak, yelken sporuna daha çok sporcu kazandırmanın hazırlıkları içindeyiz. Yelken Sporu’nda kulübümüz centilmenliği, başarısı ve takım ruhuyla göz doldurup, beğeni ve madalya toplamaya devam edecektir” diye konuştu.

Önceki İçerikGelişim, Ortadoğu’nun Kalbini Fethediyor
Sonraki İçerikMücahit Fındıklı İTSO Yönetimini ziyaret etti
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.