AK PARTİ İLÇEDE SESSİZLİK!

ugur feriz25
Büyükşehir kapsamında yeni yönetimlerin belirlenmesi amacıyla AK Parti’deki istifalar, sürpriz isimleri gündeme getiriyor.
Birkaç gündür Uğur Feriz’in, “İlçe Başkanı yapılmayacağı” şeklinde çıkan spekülasyonlar üzerine, belirsizlikler yaşandı.
Feriz’in bu süreçte İskenderun Belediye Başkanlığı için aday adayı olabileceği düşüncesiyle birlikte başlayan “ilçe başkanı kim olacak?” sorusu üzerine, AK Parti, alternatif isimler üzerinde duruyor.
Önceki güne kadar Ercan Şahan ismi üzerinde durulurken, birkaç saat sonra farklı arayışlara gidildi. Süreç ‘tehir’ edildi.
Muhtemel varsayımlar şu yönde;
Bir; Uğur Feriz’in, ilçe başkanlığı önü kesildiği gibi, aday adaylığı başvurusu yapsa bile ileride bu siyasi adımın ‘adaylık’ dönüşümüne izin verilmeyecek gibi..
İki; Feriz’in boşalan görevine düşünülen Ercan Şahan, Adem Ay, Bestami Kılıç ve birkaç isim arasında tercih yapılacak. İlçe başkanlığında yüksekokul tercihi arandığından, Ercan Şahan ve Adem Ay gibi isimler öne çıkıyordu.
Ercan Şahan’ın Gülen Koleji’nde müdür yardımcılığı ve KİSİAD kademesinde görev yaptığı biliniyor. AK Parti’ye üye olmadığı bilinen Şahan’ın, Parti camiasında tanınmadığı, toplantılara katılmadığı bir gerçek. Bunlar ‘olumsuz’ görüşlerin bazıları.. Bu sebeple kamuoyunda belirli tepkiler geldiğinden Şahan’ın ismi geri plana düştü.
Üç; Adem Ay ismiyle birlikte, birkaç isim üzerinden yeni arayışlara gidiliyor.

Önceki İçerikGül, “Uluslararası toplum Mısır’daki olaylara sessiz kalmamalı”
Sonraki İçerikARSUZ FARKLI MI SANKİ?
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.