Vali Cerrah’a yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür plaketleri verildi

cerrah plaket1
Osmaniye Valiliği görevinden ayrılan Vali Celalettin Cerrah’a veda gecesi düzenlendi. Polisevinde düzenlenen geceye Osmaniye Milletvekili Suat Önal, Garnizon Komutanı Muhabere Kurmay Albay Ersin Kaya, Belediye Başkanı Kadir Kara, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Alper Dağlı, Ağır Ceza Reisi Dr. Ziya Koç, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Aykut Gül, Vali Yardımcıları Ali Çağlar, Yusuf Özdemir, Halit Deveci, Dr. M. H. Nail Anlar, Mehmet Sadık Tunç ve kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, İl Genel Meclisi Başkanı Selçuk Acar, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu adına konuşan Başkan Vekili Mustafa Baştuğ, Vali Cerrah’ın OSB Yönetim Kurulu Başkanlığına geldiği günden bugüne kadar OSB alanının 3800 dönümden 7000 dönüme, işletme sayısının 50′den 130′a, çalışan işçi sayısının ise 3500 işçiden 11000 işçiye çıktığını kaydederek, “Sayın Valimiz bölgemizi cazibe merkezi ve parlayan bir yıldız haline getirdi. Özellikle güzel dostluğunu bizden esirgemedi. Bunun için minnet ve şükran borçluyuz” dedi.
Vali Celalettin Cerrah en güzel ve zevkle yaptığı görevin Osmaniye’de olduğunu vurgulayarak, “Osmaniye’de sadece asayiş konusunda değil, pek çok alanda hizmet etme imkânım oldu. Devletimizin ödeneklerinin yanı sıra hayırseverlerimizin de yaptığımız hizmetlere önemli katkıları oldu. Bundan dolayı hayırseverlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Osmaniye’de yaptığımız hizmetler konusunda vicdanen çok rahatım. Bir hizmet tek başına olmaz. Bu hizmetleri hep birlikte, Osmaniye halkı ile bütünleşerek yaptık. Sizler beni bağrınıza basmasaydınız, benim bu görevleri şevk ve zevkle yapmam mümkün olmazdı. Ben Osmaniye’den buruk ayrılmıyorum. Çünkü üzerime düşen görevleri yaptığıma inanıyorum” dedi.
Vali Cerrah sözlerinin sonunda kendisini sevgiyle kucaklayan Osmaniye halkına da teşekkür ederek, “Osmaniye’ye hizmet için her zaman sizlerin yanındayım. Osmaniye’nin gelişmesi için birlikte çalışmak ve yeniliklere açık olmak gerekiyor. Lütfen birlik ve beraberlik içinde hareket edelim, Osmaniye’yi diğer iller içinde öne çıkaralım”diye konuştu.
Vali Cerrah son olarak, “Osmaniye’ye veda etmiyorum. Çünkü benim yaradılışımda biri veda etmez çalışmaya devam eder. Bu ülke benim ülkem, bu bayrak benim bayrağım, bu millet benim milletim, ben Türk milletine aşık bir Valiyim. Sonuna kadar bu millete ve devlete hizmet etmeye varım. Hepinize bana gösterdiğiniz yakın ilgi için teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin” diye konuştu.
Veda yemeğinde; Vali Cerrah’a yaptığı hizmetler nedeniyle Osmaniye OSB yönetimi adına Başkan Vekili Mustafa Baştuğ ve Tosyalı Holding İcra Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı tarafından teşekkür plaketleri verildi.
Osmaniye OSB YK Üyesi ve Tosyalı Holding İcra Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı, plaketi verirken “Sayın Valimiz Osmaniye’de iz bırakmıştır. Osmaniyeliler’in ve bizlerin bunu unutması mümkün değildir” dedi.

Önceki İçerik“İskenderun’u ve samimi insanlarını özleyeceğim”
Sonraki İçerik“İskenderun hak ettiği güzelliklere en yakın zamanda kavuşacak”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.