Fatih Osman Tar, Erdemir ve İsdemir’den istifa etti

isdemir istifa
Erdemir ve İsdemir Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Osman Tar, şirketlerdeki görevlerinden istifa etti. İstifa haberi KAP’a gönderilen bir açıklamayla duyuruldu.
Demir-çelik sektörüne şok istifa haberi… Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’yla (ERDEMİR) İskenderun Demir ve Çelik’in (İSDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Osman Tar, şirketlerdeki görevlerinden istifa etti. ERDEMİR’den Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) gönderilen açıklamada, Tar’ın ayrıca bazı ortak şirketlerdeki görevlerinden de ayrıldığına dikkat çekildi.

KAP’A AÇIKLANDI
Açıklamada, şöyle denildi: “Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı – Murahhas Aza Oytaş İç ve Dış Ticaret AŞ temsilcisi ve şirketimiz Genel Müdür Vekili, ayrıca bağlı ortaklıklarımızdan İskenderun Demir ve Çelik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı – Murahhas Aza ATAER Holding AŞ temsilcisi ve Erdemir Mühendislik Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri AŞ Yönetim Kurulu Başkanı, ATAER Holding AŞ temsilcisi olarak görev yapmakta olan Fatih Osman Tar, 14 Ağustos itibarıyla söz konusu görevlerinden istifa etmiştir.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.