Payas Belediyespor kamptan dönüyor

payassporr60
Nevşehir’e bağlı Ürgüp’te kamp çalışmalarını sürdüren Payas Belediyespor 1975 futbol takımının kafilesinin yalnız bırakmayan Kulüp Başkanı Mehmet Ay ve bazı yöneticiler, takım kamp çalışmalarını yakından izliyor. Kulüp Başkanı Ay, kampın yarın son bulacağını belirtti.
Ürgüp Mustafa Otelinde konaklayan ve Ürgüp İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tesislerinde çalışmalarını sürdüren Payas Belediyespor 1975’in futbolcularının gerek antrenmanlarda gerekse oynadığı özel karşılaşmalarda ortaya koyduğu performansta teknik heyet kadar yönetimi de memnun ediyor. Kamp çalışmalarını yakında izleyen ve futbolcularını yalnız bırakmayan Kulüp Başkanı Mehmet Ay, “Nevşehir’de gerçekleştirdiğimiz ikinci etap kampımız yarın (bugün) son buluyor. Son kez bir özel karşılaşma yapacak olan takımımızın son durumunu daha net bir şekilde göreceğiz. Kamp sonunda oyunculara vereceğimiz iki günlük izinin ardından Payas’ta toplanıp, lig başlayana kadar çalışmalarımızı orada sürdüreceğiz” dedi.
Başkan Ay, bu hafta sonu sağlık sponsorluğu protokolü imzaladıkları Gelişim Hastanesi doktorları tarafında sağlık kontrolünden geçeceklerini söyledi.
Transfer dosyasını kapattıklarını söyleyen başarılı Teknik Direktör Ender Traş da, kamp boyunca gerçekleştirilen özel karşılaşmalarda tüm futbolcularına forma şansı tanıdığını belirtti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.