Payas Belediyespor 3.lige hazır!

payasspor (1)
Nevşehir’de kamp çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren 3. Lig takımlarından Payas Belediyespor 1975 futbol takımı, sezon için oluşturulan yeni kadro belli bir mesafe aldı.
2013-2014 sezonu için çalışmalarını Nevşehir’de sürdüren Payas Belediyespor 1975’nin Teknik Direktörü Ender Traş, takımın son durumu hakkında bilgiler verdi. Çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü söyleyen başarılı Teknik Hoca Traş, “İkinci etap kamp çalışmalarımızda bugüne kadar 5 hazırlık maçı yaptık. Yaptığımız hazırlık maçlarında daha öncede dediğim gibi sonuçlar bizim için çok önemli değil. Evet hiçbir hazırlık maçında yenilmedik ama oyuncularımın sahada ortaya koydukları performans benim için daha önemliydi. Şuana kadar takımın tam manasıyla lige hazır olduğunu söyleyemem. Ama yavaş yavaş hazır hale geliyor. Yaklaşık 10 günü gibi bir zaman zarfında da tam anlamıyla hazır hale gelecektir. Şuana kadar belli bir mesafe kat ettik. Eksiklerimiz var. Onları gidermeye çalışıyoruz” dedi.
28 kişilik kadroyu koruduklarının da altını çizen Teknik Direktör Traş, Nevşehir’de süren ikinci etap kampının 15 Ağustos günü biteceğini de söyledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.