“Başarıya odaklanmalıyız”

chp il7
Ticaret ve Sanayi eski Bakanı Mehmet Dönen’in de katılımı ile bayramın dün CHP Hatay İl Teşkilatının Milletvekilleriyle ilçe ilçe gerçekleştirdiği bayramlaşma töreninde CHP’nin nasıl yerelde ve genelde iktidara geleceği yönünde bilgi alışverişinde bulunuldu.
CHP Hatay Milletvekilleri Hasan Akgöl, Refik Eryılmaz, Mevlüt Dudu ve Mehmet Ali Edipoğlu, Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu ve il yönetiminden oluşan heyet, bayramın 2. gününde ilk bayramlaşmayı Samandağ ilçesinde gerçekleştirdi.
75. Yıl parkında gerçekleştirilen bayramlaşmada Sanayi ve Ticaret Bakanlığı görevi yapan Mehmet Dönen ile Fuat Çay’da bir araya geldi ve bir müddet birbirleri ile sohbet ettiler. Buradan Yayladığı’na geçen CHP heyeti, parti binasında partilileri ile bayramlaştı. Bayramlaşmada İlçe Başkanı Nevzat Gonca, Suriye’de yaşanan olaylar nedeni ile kente yerleşen Suriyelilerin hiçbir getirisi olmadığı gibi insanların artık evlerinin kapılarını kilitli tutar olduğuna dikkati çektiler. Altınözü, Reyhanlı, Kumlu, Kırıkhan ve Hassa’ya da giden CHP’li heyet buralarda da partilileri ile bayramlaştı.
İlçe ziyaretlerinin tümüne de katılan eski Bakan Mehmet Dönen, partilileri ile bir araya geldiği bayramlaşmada yaklaşana yerel seçimlerde ve genel seçimlerde partinin başarılı olma yollarına değindi. Dönen, “Bu mücadelede dik durmalıyız. Seçim çalışmalarında ağırlığı partimize az oy veren bölgelere ve yerlere yönlendirmeliyiz. Yarılmanın önüne geçilmeli, başbakanın istediği ayrışmayı da engellemeliyiz. Bende bu partinin ayrışmışlığını engellemeye geldi. Gücümüz yettiği kadar halka bir araya geldim ve değişik yüzleri partiye getiriyorum. Şuan ki çalışmalarımız kısa sürede başarıya gidilmesi yönünde olmalıdır” diye konuştu.

Önceki İçerik“Kenetlenmeliyiz”
Sonraki İçerikKAYMAKAM AYDIN BAYRAM ZİYARETİNDE BULUNDU
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.