Dörtyol’daki patlamada ölü ve yaralı yok, füze iddiası doğru değil!

patlama
Dörtyol İlçesi’nde peş peşe meydana gelen iki patlama endişeye neden oldu.
İlk patlama, bugün saat 07.31’de meydana geldi. İlçede duyulan şiddetli bu patlamanın ne olduğu anlaşılmadan 2 dakika sonra büyük bir patlama daha duyuldu. Aralıklarla yaşanan patlamalar, Erzin, Dörtyol ve İskenderun’da büyük paniğe yol açtı. Patlamalarda ölü ve yaralı bulunmadığını söyleyen Erzin Kaymakamı İskender Yönden, olayın detaylıca araştırıldığını belirtti.
Dörtyol’da sabah saat 07.31 sularında şiddetli bir patlama yaşandı. İki dakika arayla gerçekleşen patlamalar, başta Dörtyol olmak üzere çevre il ve ilçelerde de hissedildi. Büyük paniğe neden olan patlamaların Amanos Dağları’nda kurulu bulunan maden ocaklarında meydana geldiğini ifade eden Erzin Kaymakamı İskender Yönden, patlamada ölü ve yaralı olmadığını açıkladı.

“FÜZE İDDİASI DOĞRU DEĞİL”
Patlama sonrasında bölgede yayılan Suriye’den füze atıldığı iddialarının asılsız olduğunu duyuran Kaymakam Yönden, “Amanoslar’da bulunan taş ocaklarında yapılan bir kontrollü patlama üzerinde duruyoruz. Erzin ve diğer ilçeleri de etkiledi. Patlamada ölü ve yaralı yok, çok şükür. Füze ya da bomba değil, taş ocaklarındaki bir patlamadır. Patlamayla ilgili detaylı çalışmalar devam etmektedir” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.