“Yatırım ve hizmetlerimizi birliğimiz beraberliğimiz sayesinde alıyoruz”

kırıkhanlılar derneği (4)
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, beraberinde AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, belediye meclis üyeleri ve partililer ile birlikte Kırıkhanlılar Derneği’ne nezaket ziyaretinde bulundu. AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk’ünde hazır bulunduğu ziyarette birlik ve beraberlikten yana önemli mesajlar verilirken, her iki vekil de Hatay’a gelen hizmetlerde halkın kendilerine olan desteğin çok önemi olduğunu dile getirdi.
AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve beraberindeki heyeti, AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, Kırıkhanlılar Derneği Başkanı Osman Mesci ve derneğin yönetim kurulu üyeleri sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı.
Ziyarette konuşan Kırıkhanlılar Derneği Başkanı Osman Mesci, İskenderun’da Kırıkhanlılar olarak geniş bir tabana hitap ettiklerini ifade ederek, her zaman birlik ve beraberlik içinde gerek İskenderun’un gerekse Kırıkhan’ın kalkınması için çaba sarf ettiklerini söyledi.
Daha sonra konuşan ve kendiside Kırıkhanlı olan AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, Türkiye ve bölge gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
İki dönemdir Kırıkhan’ın yeteri kadar hizmet alamadığını kaydeden Milletvekili Öntürk, İskenderun Kırıkhanlılar Derneği’nin çok aktif olduğunu, Türkiye’de en çok çalışan ve örgütlü olan sayılı derneklerden biri olduğunu vurguladı. İskenderun’da 6 bin 800 hanede 21 bin Kırıkhanlı seçmenin yaşadığını kaydeden Kırıkhanlılar Derneği Başkanı Osman Mesci, “Geriye doğru işlenen seçim takviminde İskenderun’da Kırıkhanlılar olarak çok seçmene sahibiz. Amacımız birlik ve beraberlik içinde yaşadığımız kentin kalkınmasıdır. Bunun için de Kırıkhanlar olarak var gücümüzle çalışıyoruz” diye konuştu.
Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğini de hatırlatan AK Parti Hatay Milletvekili Mehmet Öntürk, “Bu çalkantılı süreçte Türkiye üzerinde bir takım oyunlar oynanıyor. Tabii Hatay’ı da görüyorsunuz. Hatay farklı dinlerin bir arada yaşadığı hoşgörünün merkezidir. Halk olarak bu birlikteliğe gölge düşürmek isteyenlere karşı birlik ve beraberlik olun. Üzerimizden oynanan oyunları bozun! Çünkü Türkiye güçlü bir ülkedir. Bizler vatanımızı ve milletimizi seven, gerekirse canını veren insanlarız” diye konuştu.
Ziyarette son olarak konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise, AK Parti döneminde İskenderun’a kazandırılan hizmetlerden bahsetti. Halktan aldıkları güç ve destekle hizmet İskenderun’a ve bölgemize birçok hizmetler kazandırdıklarını ifade eden Milletvekili Karasayar, “Bu hizmetler siz değerli vatandaşlarımızın bizlere verdikleri desteklerle geldi. Bizler Ankara’da diğer Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte her fırsatta bir araya gelip Hatay’a yatırımlar konusunda bir ve beraber oluyoruz. Amacımız daha çok hizmet, daha çok kazanım. Çok şükür ki yatırım konusunda çaldığımız her kapıdan hiçbir zaman eli boş dönmedik” ifadelerini kullandı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.