Vali Lekesiz iftarını askerlerle birlikte açtı

vali asker1
Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, iftarını askerlerle birlikte açtı. Hatay İl Jandarma Komutanlığı yemekhanesinde gerçekleşen yemeğe, Vali Lekesiz’in yanı sıra İl Jandarma Komutanı J.Alb. Hasan Koçyiğit, İl Jandarma Komutan Yardımcısı J.Yarbay Eşref Torun ve İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç da katıldı.
Vatani görevini yapan askerlerle karavanadan yemek yiyen Vali Lekesiz, böyle güzel bir ayda ve böyle güzel bir akşamda askerlerimizle aynı sofrayı paylaşmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.
Vali Lekesiz, “Ramazan ayı; sevginin, barışın, hoşgörünün, yardımlaşmanın, dayanışmanın, paylaşmanın ayıdır. İnsanın hamiyet duygularının zirveye çıktığı, kalplerin yumuşadığı, maddeten ve manen arındığımız bir aydır. Böyle güzel bir ayda ve böyle güzel bir akşamda sizlerle birlikte iftar sofrası etrafında olduğum için çok memnun oldum. Bu imkânı verdiğiniz için size teşekkür ederim” dedi.
Lekesiz şöyle devam etti: “Her biriniz cennet gibi yurdumuzun cennet gibi köşelerinden geldiniz, vatani görevinizi yapıyorsunuz. Kutsal görevinizi icra ettikten sonra hayırlısı ile sivil hayata dönüp, memlekete hizmet yolunda her biriniz farklı farklı alanlarda hizmet bayrağını devralıp illerimizin, ülkemizin, insanımızın daha güçlü, daha müreffeh noktalara gelebilmesi için çalışacaksınız. Bugün itibarı ile Erzin’den Samandağ’a Hassa’dan Yayladağ’a kadar ilimiz genelinde polis teşkilatımızla beraber insanımızın huzur ve güvenliği için hizmet veriyorsunuz. Verdiğiniz bu asayiş hizmetleri, esenlik ve güvenlik hizmetleri için sizlere teşekkür ederim. Sağlık, huzur, afiyet içerisinde bayrama da erişmenizi dilerim. Sizleri emanet olarak görüp kendi evladına muamele ediyormuş gibi her ihtiyacınızla ilgilenen başta İl Jandarma Komutanımız olmak üzere tüm komutanlarınıza da teşekkür ederim.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.