Culha; “Arsuz’u hep birlikte yöneteceğiz”

nazım culha açıklama (2)
CHP Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Nazım Culha’nın geçtiğimiz hafta sonu İsos Otel’de düzenlediği toplantı ile aday adaylığını açıkladı.
Adaylık açıklamasına CHP Hatay Milletvekilleri Mevlüt Dudu, Hasan Akgöl ve Refik Eryılmaz, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar, Gökmeydan Belde Belediye Başkanı Necim Bozkurt, bazı muhtarlar ve sivil toplum örgüt başkanları ile çok sayıda partili katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Arsuz Belediye Başkan Aday Adayı Nazım Culha; “Yerel seçimlerinde 30 yıldır üyesi bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisinden yeni oluşan Arsuz ilçesi belediye başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum. Arsuz’u tek merkezden yönetmek hedefimiz değildir. Mevcut belde binaları ve köylerde de yeni yapılacak hizmet binaları ile tüm mahalleler için yerinde yönetim ilkemiz olacaktır. Toplumcu belediyecilik anlayışımızda mahallelerin ortak ihtiyaçlarını belirlemek ve yapılacak hizmetlere karar vermek Arsuzluların katılımı ile olacaktır. Bu bağlamda demokrasi platformu yani kent konseyi oluşturacağım. Arsuz turizm ve tarım şehridir. Bölgemiz yılın 12 ayı turizm potansiyeline sahiptir. İlçenin planlamasında Arsuzlu’ya iş ve aş sağlayacak her ölçekte turizm tesislerini destekleyen bir planlama yapacağız. Geniş alanların turizm alanı olarak planlanmasıyla yatırımcının önü açılacak böylece 5 yıldızlı oteller ve yerli yabancı spor kulüplerinin de kamp yapabileceği alanlar ilçemizde hayat bulacaktır. Turizmi sadece konaklama değil, yeme içme ve günübirlik hizmetlerle de değerlendireceğiz” dedi.
Daha sonra söz alan Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, “Burayı çağdaş belediyecilik anlayışı
ile yönetecek sadece CHP’dir. Arsuz’da da CHP kazanacaktır, kimsenin kuşkusu olmasın.
Bugün burada aday adaylığını açıklayan arkadaşımız Nazım Culha’ya adaylık yarışında
başarılar dilerim” dedi. Tüm aday adaylarına eşit mesafede olduklarının altını çizen Vekil Hasan Akgöl de, Culha’ya başarılar dilerken; “Aday adaylarının arasından çıkacak adayın sonuna kadar arkasındayız. İlimizde ilçeleri ve büyükşehri kazanmak istiyoruz. Bunu da sizlerin desteği ile kazanabiliriz. Aday adayları çok, hepsinin aday olmayacağına göre biri aday olacak. İnanıyorum ki, aday seçilemeyenler bu süreçte hiçbir kırgınlık dargınlık yapmayarak, belediyeyi kazanmak için uğraş vereceklerdir” şeklinde konuştu.
Aday adaylarından hiç birine söz vermediklerinin altını çizen Vekil Refik Eryılmaz; “Tüm aday adaylarının yanındayız. Aday olanla da omuz omuza olacağımızı herkesin bilmesini istiyoruz. Çok aday adayı var. Aday olmayanların küsüp bir kenara çekilmesi doğru olmayacaktır. Adayın etrafında kenetlenmesi ve seçimi kazanmak için koşturmalarını istiyorum” dedi. Vekil Eryılmaz, Nazım Culha’ye ve tüm aday adaylarına başarılar diledi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.