Bilgehan Aksoy’u duygulandıran iftar!

bilgehan iftar3
İstasyon Caddesi esnafı, Dörtyol Belediye eski başkanı ve Ak Parti Sosyal İşlerden Sorumlu İl İkinci Başkanı Bilgehan Aksoy için bir iftar yemeği programı tertipledi.
Duasını Müslüm Köse’nin yaptığı yemeğe Birol Aydın, Nurettin Tekdemir, Burak Tüzün, Levent İşler, Adem Parlak, Şafak Aydın, Adem Ayhan, Serkan Hintoğlu, Aykut Elalmış, Burhan Sava, Foto Güneş Nejdet Can, Mehmet Karayiğit, Hadi Yılmaz, Faruk Elalmış, Ali Gültekin, Abdil Öz, Ünsal Kurnaz, Ahmet Tekdemir, Tekin Karayiğit, Ali İvgin, Sedat Cıncık, Ali Bozoğlan, Hakan Ongün, Şamil Sayar, Uğur ballıca, Kürşüt Talay, Beyhan Doğan ve Özkan Özer’in yanı sıra çok sayıda cadde esnafı katıldı.
İftar yemeği sonrasında cadde esnafı adına bir konuşma yapan Nurettin Tekdemir, görevde olduğu dönemde kendilerine her zaman sıcak ve samimi bir ilgi sergileyen ve her türlü sorunları ile yakından ilgilenen Bilgehan Aksoy’a böyle bir organizasyonla teşekkürlerini ifade etmek istediklerini belirtti.
Dörtyol Belediye eski Başkanı ve Ak Parti Sosyal İşlerden Sorumlu İl İkinci Başkanı Bilgehan Aksoy’da böylesine mübarek bir gecede şahsını onurlandıran gönül dostları ile bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek; “Geçtiğimiz yıllarda da bu sofra etrafındaki gönül dostlarımızla restauranlarda bir araya gelip aziz ve mübarek ramazan ayının iftarını bir arada yapıyorduk. Arkadaşlarımız bu yıl bunu açık alana ve daha geniş katılımlı bir ortama taşımışlar. Görev yaptığımız dönemde kurduğumuz köprülerin sadece yolları değil gönülleri de birbirine bağlamış olduğunu görmek bizleri fazlasıyla sevindirmekte. Onların şahsıma gösterdikleri bu sevgi ve ilgi ise beni fazlasıyla duygulandırdı ve sevindirdi. Allah hepsinden razı olsun, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Önceki İçerikÖzel İKEM Anadolu Lisesi’nin LYS Başarısı
Sonraki İçerikBelen’de Orman Yangını!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.