Huzur veriyorlar!

toplum polis80
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı olarak görev yapan Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği göz dolduruyor. Polis teşkilatı ile halk arasında ilişkiyi güçlendiren, toplum problemlerinin altında yatan nedenleri bulmaya çalışan, suçla etkin bir mücadele sağlayan, sorunların kaynağına inen ve toplumun bütün kesimlerini toplumsal sorunlara duyarlı hale getiren bir yaklaşımla, farklı kıyafetleri ve farklı hizmet anlayışıyla görev yapan Toplum Destekli Polis, İskenderun halkının huzuru ve güveni için çalışıyor.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar’ın da büyük önem verdiği birimde olağanüstü bir gayret var. Emniyet Müdürü Başar, Toplum Destekli Polis Büro Amirliği’nde polis sayısını artırmakla kalmadı. Kararlı, dinamik ve disiplin anlayışıyla İskenderun halkına huzur ve güven vererek, suç ve suçlularla etkin bir mücadele sağlayan birimin gücüne güç kattı..
Bu güne kadar yaptıkları çalışmalar ve yürüttükleri projelerle, İskenderun halkının takdirini kazanan Toplum Destekli Polis, bu güzel kenti daha yaşanabilir, daha çağdaş bir geleceğe taşıyor. Birimin başına henüz yeni görevlendirilen Komiser İmdat Erdil önderliğinde, Polis-halk işbirliği ile suç korkusunun olmadığı bir İskenderun amaçlayan Toplum Destekli Polisler, suçları önlemeyi ve suçluları caydırmayı temel hedef olarak benimsiyorlar.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, “Halkı devlete, devleti halka kazandırabilme ve yakınlaştırabilme prensibiyle çalışmalarına devam eden Toplum Destekli Polisler, devletimizin şefkatli elini vatandaşlarımız üstünde hissettirebilme gayretindedirler. Fark yaratma ve farklı olma gayretiyle yola çıkıp Toplum Destekli Polislik anlayışını ve ruhunu tüm birimlerimize ve vatandaşlarımıza kazandırma gayretiyle çalışmalarımıza yön vermekteyiz. Toplum Destekli Polisler; empati gücü yüksek, problem çözebilme yeteneğine sahip, temsil kabiliyeti ve halka ilişkileri iyi arkadaşlarımız arasından özenle seçilerek İskenderun halkına, kaliteli güvenlik ve asayiş hizmeti verebilmeleri amacıyla görevlendirilmelerinin verdiği bilinçle çalışmaktadırlar” diye konuştu.

Önceki İçerikKoç Haddecilik’in iftar yemeğine ilgi büyüktü
Sonraki İçerikGENÇLER OLMADAN ASLA!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.