Berberler ve Kuaförler Odası’nın projesi hayat buldu

berberler odasi9
Leonardo da Vinci programı kapsamında İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası’nın gerçekleştirdiği proje hayat buldu. Da Vinci programına proje yapan İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası ile İskenderun Çıraklık Eğitim Merkezi’nin geliştirdiği proje kabul edilirken, İskenderun’dan 15 öğrenci İtalya ya giderek burada mesleki eğitimlerini aldılar. Kentimize dönen öğrencilere İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası tarafından belgeleri verildi.
Esnaf odası toplantı salonunda gerçekleştirilen belge dağıtım törenine İskenderun Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nurettin Tabaş, İskenderun Çıraklık Eğitim Merkezi Müdürü Cafer Ertuğrul Gök, Müdür Yardımcısı Bestami Çelebi, usta öğretici Mehmet Ali Hamutoğlu,
ile Esnaf kefelet Kooperatifi Başkanı Şaban Kekeç ve öğrenciler katıldı.
İtalya’nın Palermo bölgesinde Meslek Eğitim Merkezinde eğitim alan öğrencilerin belge töreni öncesinde kısa bir açıklama yapan İskenderun Berberler ve kuaförler odası Başkanı Nurettin Tabaş, “Düzenlenen programa güzel bir projeyle yola çıktık. Çok şükür bu projemizi de başarıyla tamamladık. Emeği geçen tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Bizlerde burada öğrenci arkadaşlarımıza belgelerini vermek için bura da toplandık” dedi. Daha sonra kısa bir açıklamada İskenderun Çıkarlık Eğitim Merkezi Müdürü Cafer Ertuğrul Gök, “İyi bir proje hazırlandı. Bizlerin ve berberler odasının katkıları öğrencilerimize fayda sağladı. Bundan sonra da yapılacak olan bu tür projeleri geliştirerek kentimize ve insanımıza fayda sağlamak için çabalayacağız” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından tüm öğrencilere tek tek belgeleri verildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.