İSKENDERUNSPOR YÖNETİMİNDE ŞARTLI DEVAM KARARI

iskspor
İskenderunspor Kulüp başkanlığından bir süre önce istifa eden Nuri Üysen’in istifası kabul edilerek onursal başkanlığa getirilirken, kulüp yönetimi şartlı olarak yönetime karar devamı aldı.
İskenderunspor kulüp yönetim kurulu üyelerinin yaptığı toplantı sonucunda bir süre önce kulüp başkanlığı görevinden istifa eden Nuri Üysen’in istifasının kabülüne oy birliğiyle karar verilirken Nuri Üysen’in kulübün onursal başkanlığa getirilmesi kararı alındı.
Nuri Üysen’in de katıldığı toplantıda kendisini onursal başkan seçtikleri için kulüp yönetimine teşekkür etti. Üysen burada yaptığı açıklamada İskenderunspor’un yaşaması için önemli kararlar alındığına dikkat çekti.
Üysen kulübün yükünü bir kişiye taşıtmak yerine paylaştırma kararı aldık. İskenderun’da 20 tane iş adamını ayda 5 bin Türk lirası vererek kulübü yaşatmaya davet ediyoruz. Bu beş bin lira verecek 20 iş adamının öncülüğünü İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz yapıyor. İTSO adına ayda 5 bin lira vermeyi tahattüt ediyor. İkinci olarak da ben Nuri Üysen olarak her ay 5 bin lira vereceğim. Üçüncü olarak da Sedat Uysal her ay 5 bin lira vermeyi kabul ettiler. Kaymakam ve belediye başkanımızı ziyaret ederek kalan 17 iş adamını belirlemek üzere bir komite oluşturduk. 17 tane iş adamını İskenderunspor Kulübü’ne destek olmaya davet ediyoruz. Yönetim kurulu üyelerimiz bu taşın altına elini koymayı bu şartla kabul ettiler. Kalan 17 kişi belirlenir bu destek sağlanırsa yönetim kurulu görevine devam edecek ama yine duyarsızlık ve ilgisizlik olur da, 17 iş adamı bir araya gelip destek verilmez ise yönetim topluca istifa ederek, ilgili mercilere anahtarı teslim ederler. Ben de kulübün onursal başkanı olarak her zaman yanlarında olacağım. Bu arada daha önce istifalarını sunan Sait Deniz ve Müfit Tennioğlu’nun istifaları da yönetim kurulu kararı ile rededilmiştir. İskenderunspor için herkesin elini taşın altına koyma zamanı gelmiştir” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.