Devlet Hastanesi Başhekimi Yıldırım İTSO’yu ziyaret etti

itso hastane
İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Yıldırım, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette konuşan Başhekim Yıldırım, “İskenderun ekonomisine yön veren şehrin en önemli kuruluşlarından biri olan Ticaret Odasına yeni seçilen yönetim ve meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “Göreve geldiğimiz günden bu yana İskenderun’a kalıcı hizmetler noktasında çalışmalar içerisindeyiz. İskenderun için önemli olduğunu düşündüğümüz projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımız da devam ediyor. Bu bağlamda odamızı da ziyarete gelenlere projelerimizi ve odamız çalışmaları hakkında bilgilendiriyoruz. Önemli olan İskenderun için kalıcı çalışmaları hayata geçirmektir” dedi.
İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım’ın ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan vekili Çağrı Belibağlı, İTSO yönetim kurulu üyeleri Adnan Mursaloğlu, Necat Özkaya ve Gassan Kuran da hazır bulundular.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.