Yücelen; “Ayrışmayalım, birleşelim!”

yücelen
AK Parti’nin İskenderun’da kurulduğu günden bu yana hizmet veren Mehmet Yücelen, Belen’den belediye başkan adayı olmak için kolları sıvadı. Yücelen iftar davetinde AK Parti gençlik kollarını ağırladı. Nefis kuruyemişleri ve Yücelen İnşaat olarak Mehmet ve Ahmet Yücelen kardeşlerin ortaklaşa düzenledikleri iftar daveti Belen’de gerçekleştirildi. Belen belediye başkanlığına aday olması beklenen Mehmet Yücelen iftar davetinde AK Parti Belen ve İskenderun gençlik kolları ile Antakya gençlik kollarından misafirleri ağırladı. Yoğun bir katılımın olduğu iftar davetinde konuşan Mehmet Yücelen Belen belediye başkanlığını AK Parti saflarına katmak için hedef koydu. Yücelen konuşmasında ramazan ayının hayırlara vesile olmaı dileklerinde bulundu. Suriye ve Mısırda yaşananlar nedeniyle buruk bir ramazan geçirdiklerini belirten Yücelen gençlerin Suriye ve Mısır’da yaşananları iyi analiz etmelerini ve birlik beraberlik konusunda daha duyarlı olmaları gerektiğini söyledi.
İsdemir ve MMK’da yaşanan grevlerin işçinin lehine sonuçlanması dileklerinde bulunan Mehmet Yücelen uzlaşma sağlanması gerektiğini söyledi.
Mehmet Yücelen Belen’de herkesin kendisini tanıdığını belirterek, “Bugüne kadar Belen’de ayrıştırarak Belen halkını bir birine böldürüyorlar. Büyük şehir kapsamında artık sınırlar kalktı benim için şu mahalle bu mahalle yok herkes Belenli. Belen benim sevdamdır ve sevdam olmaya devam edecektir. Kendini Belenli hisseden herkesin yanındayım” dedi.
Yücelen konuşmasının sonunda iftar davetine katılan herkese teşekkür etti.
Konuşmasında verdiği mesajlarla 2014 Yılında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Partiden Belen Belediye başkanlığına aday adayı olduğu izlenimini veren Mehmet Yücelen’in yakın tarihte resmi olarak aday adaylığını açıklaması bekleniyor.

Önceki İçerikMatkap; “Türkiye’nin Bütünleşmeye İhtiyacı Var”
Sonraki İçerik“Sizlerle gurur duyuyoruz!”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.