“Sizlerle gurur duyuyoruz!”

belen sehit71
Belen Kaymakamlığınca Şehit yakını ve Gaziler ile ailelerine iftar yemeği düzenlendi. İlçe merkez ve köylerinde ikamet eden tüm şehit yakını aileler ve gazilerimizin aileleri ile birlikte davet edildiği İftar yemeğine Kaymakam Abdulaziz Aydın ile birlikte, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti üyeleri, Oda Başkanları ve Mahalle muhtarları katıldı.
Kaymakam Aydın; düzenlemiş oldukları iftar yemeğine katılan şehit yakını ailelere ve gazilere yemeğe katılarak geceyi onurlandırdıklarını, tarih boyunca millet olarak çok acılar çektiklerini, kutsal vatan topraklarımızı koruma anlamında çok canlar verdiklerini, burada bulunan şehit yakını ve gazilerimiz ile birlikte, hepimizin ailesinde bir gazi ve şehidinin bulunduğunu, dolayısı ile bu uğurda ortak acılarımızın bulunduğunu ifade ederek, iftar yemeğine katılanlara ve yemeğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
İlçe Müftüsü Adem Cankurt’un yaptığı dua sonrası, Kaymakam Aydın misafirleri ayrı ayrı uğurlayarak, gerek makamında, gerekse evlerine ziyarete gelerek, kendileri ile tekrar görüşme fırsatı bulacaklarını belirtti.

Önceki İçerikYücelen; “Ayrışmayalım, birleşelim!”
Sonraki İçerikKore Gazisi resmi törenle uğurlandı!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.