İKEM SBS’de Üst Üste 7 Kez Hatay Birincisi!

ikem sbs
Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2012-2013 eğitim ve öğretim dönemi SBS (Seviye Belirleme Sınavı sonuçlarına göre İskenderun Özel İKEM Koleji 427 genel sınav sonuç ortalamasıyla Hatay’da üst üste 7. kez birinci oldu.
SBS sonuçlarında 427 genel ortalamasıyla %100 başarı elde eden İskenderun Özel İKEM Koleji sınava giren 57 öğrencinin de Fen ve Anadolu liselerine yerleştirilebileceği belirtildi.
Kolejin İlköğretim Müdürü Emine Çirkin, ana sınıfından itibaren İKEM ailesine katılan çocukların başarı grafiklerinin girdikleri sınavlarda aldıkları başarılı sonuçlarını almanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını söyledi.
Okullarında öğrenci, öğretmen, idareci ve veli dörtgeninde başarı için tüm olanakların seferber edilmesi kadar, programlı, disiplinli çalışmanın önemine de değinen Emine Çirkin “Bu öğretim döneminde 57 öğrencimiz SBS (Seviye Belirleme Sınavı)’na girmiş, elde ettikleri başarıyla hem kendilerini, hem velileri hem de biz öğretmenler ile idarecileri sevindirmiştir. Biz bu güzel sonucu son 7 yıldır hem bireysel hem de genel anlamda üst üste almanın halkı gururunu yaşıyoruz. 7 yıllık bu başarı tesadüf değil, İKEM ailesi özellikle SBS’de aldığı sonuçla Hatay’da adeta kırılmaz güç bir rekora imza atmıştır. Emeği geçen herkesi, öğrencilerimi, öğretmenlerimi ve tüm velilerimize teşekkür ediyor, onları kutluyorum” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.