İSKENDERUN POLİSİ’NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ!

polis erzak7 copy
Birlik ve dayanışma ayı Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde İskenderun Polisi, ‘biz de dayanışma için varız’ diyerek kolları sıvadı ve çok sayıda yardıma muhtaç aileye kendi imkânlarıyla hazırladığı ramazan paketlerini bizzat ekipleri vasıtasıyla ulaştırdı.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin devriye görevi sırasında tespit ettikleri yardıma muhtaç ailelere, toplumsal dayanışmayı ve polis-vatandaş ilişkisini geliştirme adına, gönüllü polis memurlarının kendi imkanları dâhilinde hazırladıkları ve içerisinde vatandaşın günlük ihtiyaçlarını karşılayan temel gıda malzemelerinin bulunduğu ramazan paketleri ile ilçemizi hayırsever esnaflarının hazırlamış olduğu paketleri, TDP görevlileri tarafından mahallelerdeki dar gelirli aileler ile yakınları cezaevinde bulunan ve kendilerine bakacak kimsesi bulunmayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.
İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri: “İskenderun Polisi olarak, toplumsal yardımlaşma ve dayanışma geleneğine katkı sağlayacak bu çalışmada yer almak bizi sevindirmektedir. Polis teşkilatının vatandaşların sadece güvenliğini sağlamadığını, huzur ve mutluluğu için sosyal faaliyetler içinde yer aldığını ve alacaklarını ayrıca ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi aileler ile yakınları cezaevinde bulunan ve zor şartlar içerisinde geçimini sağlamaya çalışan ailelere yönelik yardımların devam edeceğini” belirttiler.
Yardım paketini alan aileler “Bizlere bu mübarek ayda yardım elini uzatan polislerimize teşekkür ediyoruz” diyerek teşekkürlerini sundular.

Önceki İçerikBaşkan Yardımcısı Dönmezer; “Ramazanınızı tebrik ediyorum”
Sonraki İçerikTUZAĞA DÜŞMEYİN, BOYUN EĞMEYİN!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.