SBS İskenderun Birincisi Elif Akkaya

sbs elif1
İskenderun’da faaliyet gösteren Anafen Dershanesi öğrencisi Elif Akkaya SBS sonuçlarına göre 100 sorunun 99’nu doğru yanıtlayarak İskenderun 1.si oldu. Anafen Dershanesi Müdürü İbrahim Ethem Uluçay, yaptığı açıklamasında, bireysel başarıda olduğu gibi kitlesel başarıda da önde olduklarını vurguladı ve dereceye giren öğrenci ve velilerini kutladı.
Müdür Uluçay, yaptığı açıklamada, “Öğrencimiz Elif Akkaya SBS sonuçlarına göre 8. sınıflarda 100 sorunun 99’nu doğru yanıtlayarak İskenderun 1.si olmuştur” dedi. Müdür Uluçay” İnternet tabanlı e-öğrenme portalı, Anafen TV ve özgün Anafen dokümanları ile desteklenen kurs programları sayesinde öğrenciler hem SBS’de en yüksek puanı elde edebilmeyi hem de okul derslerinde yüksek başarıyı hedefleyebilmektedirler” dedi.
Uluçay, elde edilen başarılarda öğrencilerin disiplinli ve planlı çalışmaları ile öğretmenlerimizin fedakar çalışmaları etkili olmuştur. Özellikle anne ve babaların çocuklarının motivasyonlarını canlı tutarak her türlü maddi manevi desteği vermeleri öğrencilerimizi başarıya götüren sebeplerden olmuştur” dedi. Dersane Müdürü, “Tüm öğrencilerimizi elde ettikleri başarılarından dolayı kutluyor, bu başarıda emeği geçen dershane- okul öğretmen ve idarecilerini, velilerimizi tebrik ediyor öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” diye ekledi.
Anafen Dersanesi’ne giden 8. sınıf öğrencisi Elif Akkaya ise başarısının tesadüf olmadığını düzenli ve planlı çalışmaya borçlu olduğunu söyledi. Akkaya, “Öğretmenlerimizin verdiği test ve soruları zamanında çözerek ve planlı çalışarak başarıyı yakaladım. Çalışmamı daha çok dershanede yoğunlaştırdım okul dışında dershaneye giderek, öğretmenlerimin de birebir ilgilenmesi ile bir çalışma programı uyguladık. Bu uygulamayı yıl boyunca sürdürdük. Bu işbirliğinin neticesini aldım. Başarımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.