Klima tartışması iki kişinin canına mal oldu.. Değer miydi?

cinayet8 copy
İskenderun’da Ramazan Ayında iki akraba arasında çıkan kavga kanlı bitti. Klima yüzünden çıktığı ileri sürülen kavga sonrası pompalı tüfekli saldırıda aynı aileden iki kişi yaşamını yitirdi. Yıldırım Tepe Mahallesi 388 sokak üzerinde iki akraba arasında çıkan tartışma kanlı çatışmaya dönüştü. İddialara göre daha önce yine aralarında tartışma yaşanan iki akraba arasında bugünde sudan sebeple tartışma çıktı.
Yıldırım Tepe Mahallesi 388 sokaktaki M.Ö.’nün oğluna ait eve takılan klimanın ‘motorunun neden buraya takıldı’ diyen Mehmet Güner’in sözleri ile tartışma başladı.
M.Ö. ile tartışan Mehmet Güner ve Bilal Güner’in bulunduğu evde arbede yaşandı. Evine dönen M. Ö. aldığı pompalı tüfekle akrabalarının evine yeniden geldi ve burada daha önce tartıştığı Mehmet Güner ile yine orada bulunan Bilal Güner’e ateş açtı. Ağır yaralı olarak İskenderun Devlet Hastanesine getirilen iki genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Bu arada bildirilmesi üzerine olay yerine gelen polis elinde suç aleti silah ile birlikte katil zanlısı M. Ö. gözaltına aldı. Polis olay yerinin çevresini emniyet şeridiyle kapattı.
Gözaltına alınan M. Ö. Ekip otosuyla asayiş şubeye getirdi. Topalladığı ve kavgada darp edildiği tahmin edilen M. Ö. tüfeğiyle birlikte asayiş şubede sorguya alındı.

HASTANEDE ACI ÇIĞLIKLARI
Diğer yandan Hastaneye yetiştirilen ancak tüm müdahalelere karşın hayatını kaybeden iki gencin ailesi ile yakınları ise Acı haberi alınca Hastaneye akın etti. Gençlerin ölüm haberi üzerine hastane koridorları aile ve yakınlarının acı çığlığıyla yankılandı. 1987 doğumlu Bilal Güner ile 1971 doğumlu Mehmet Güner’in ailesi hastane koridorlarında baygınlık geçirdi. polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.