Doğan: “Nuri Üysen istifa etti, İskenderunspor yetim kaldı”

alaattin doğan
İskenderun’da spor kamuoyunun yakından tanıdığı ve bir dönem İskenderunspor formasını giyen menajer Alaattin Doğan, Nuri Üysen’in takımı bırakmasıyla bir zamanların efsane takımı olan İskenderunspor’un yetim kaldığını söyledi.
Maddi ve manevi olarak her zaman takıma destek veren İskenderunspor için kafasını taşın altına koyan Nuri Üysen’in her zaman yalnız kaldığını, kimsenin destek vermediğini, dolayısıyla bir alt lig olan BAL Ligi’ne düştüğünü söyledi. İskenderun’u bitirenlerin İskenderunlular olduğuna dikkati çeken Doğan, “İskenderunspor’a zamanlarını paralarını, her şeylerini ortaya koyarak destek olan Nuri Üysen’e, Levent Yılmaz’a ve Mustafa Baştuğ’a teşekkür ediyorum. Bunlar takım için her türlü fedakârlığı yaptılar. Ancak yanlış transferler, bir takım senaryolar maalesef koca turuncu – mavili ekibi bu noktaya getirdi. Halbuki maddi olarak takımın hiçbir sıkıntısı yoktu. Yani anlayacağınız takım boştan yere düştü.
Şu an hala Nuri beyi arayıp ta benim takımda alacağım var’ diyen kişileri görüyoruz. Yapmayın yazıktır günahtır. Bu takıma ne verdiniz ki ne alacağınız var” diye konuştu.
Bir kentin sporla istediği her noktaya gelebileceğine dikkati çeken menajer Alaattin Doğan, takıma sahip çıkmayanlara da sitemde bulunarak; “300 bin nüfuslu bir şehirde sadece bir takımımız vardı. Burada esnafından iş adamına, kadar yoğun bir potansiyel vardı. Ancak, kimse destek olmadı. Maddi destek olmuyorsanız bile en azından manen bu takımın yanında olun! Biz sporun içinde olduğumuz için kimin ne yaptığını, nasıl düşündüğünü, bu kentin bir yerlere gelmesini kimin isteyip, kimin istemediğini çok iyi biliyoruz. Ama şunun altını önemli çizmek istiyorum ki, yazık günah yapmayın! İskenderun’dan ekmek yiyorsanız, İskenderun’a da hak ettiği değeri verin! İfadelerini kullandı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.