ÜYSEN YOKSULLARI SEVİNDİRDİ!

üysen yardim9
Akfikir.com haber portalı hayırsever işadamı Nuri Üysen’i manşetine taşıdı.
“Adaylığını açıklaması bekleniyor” başlığıyla beklentileri kamuoyuyla paylaşan Akfikir.com, “Hayırsever işadamı Nuri Üysen’den 10 ton gıda yardımı yoksulları sevindirdi” haberini de okuyucularıyla paylaştı. İşte o haber:
“İskenderun’da bir işadamı, hayırsever, kabına sığmayan ve gençliğinden beri başarıdan başarıya koşan, halkın dualarını eksik etmediği mütevazi bir kişilik..
İskenderun Basınının kendisinden sevgiyle, saygıyla söz ettiği Nuri Üysen’in son yaptıkları dillerden düşmüyor.
İşte, Nuri Üysen ve bazı hayırseverlikleri:
İskenderunspor’a harcadıklarının dışında 980.000 liralık alacağını hibe eden Nuri Üysen, annesi adına yaptırdığı spor salonundan başka Ramazanın ilk günlerinde ihtiyaç sahiplerine 10 ton gıda yardımında bulundu. İskenderun’luların çok sevdiği ve özellikle yoksul halkın dualarını eksik etmediği, Alevi, Sunni ve Gayrimüslümlerce sevilen ve de sayılan Üysen İskenderun’a ve halkına hizmet etmekten gurur duyacağını belirtmesi daha önce Belediye Başkanlığı için adının telafuz edilmesine rağmen henüz bir açıklamada bulunmaması merak uyandırıyor. İskenderun’un en varlıklı insanı olarak nitelendirilen Nuri Üysen’in artık hizmetten başka bir şey düşünmemesi ve bunu yapmak istemesi Ankara’nın dikkatini çekiyor. İskenderun’da yaptığımız araştırmada AK Parti’nin mevcut oyları kadar Nuri Üysen’in halktan oy desteği alacağı anlaşılıyor, zira Üysen’in yoksul halka yaptığı yardımların oya dönüşeceği konuşuluyor.
AKFİKİR’in önerisi: AK Parti İskenderun’u madem ki istiyor, Nuri Üysen’den başka bir adayın bunu gerçekleştiremeyeceğini düşünüyor ve verdiği sözleri her zaman tutan bu hayırsever işadamının mutlaka aday gösterilmesi gerektiğine inanıyoruz. Başka bir aday gösterilmesi halinde haklı çıkmaktan korkuyor ve ”Biz dememiş miydik” demek istemiyoruz. Üysen’den de adaylığını açıklamasını bekliyoruz.”
Akfikir.com ayrıca Nuri Üysen hakkında ”İskenderunhaber.com’da” yayınlanan bir haberi de örnek olarak sitesinde yayınladı.

Önceki İçerikGönülden Kopanlar İhtiyaç Sahiplerine Ulaşacak
Sonraki İçerikBu başarıya şapka çıkarılır!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.