Tufan Şirketler Grubu’nun sofrasında bolluk ve bereket vardı

tufan copy
Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, verdiği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada sıkıntılı dönemden geçtiğimiz bu günlerde birlik ve beraberliğimizin daha pekişmesi adına anlamlı mesajlar verdi. Tufan “Bizim toplumumuzu güçlü kılan yardımlaşma duygusudur. Bu güzel duygular insanın maneviyatında çok güzel bir duygu ve gelecek hazırlıyor” dedi.
Tufan Şirketler Grubu’nun geleneksel hale getirdiği iftar yemekleri bu yılda birlik ve beraberlik içinde devam etti. Belediye Restaurant’ta verilen iftar yemeğinde Dörtyol Kaymakamı Hasan Özyiğit, Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İlçe Jandarma Komutanı Murat Yılmaz, İlçe Müftüsü Ali Yazıcı, Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, eşi Menekşe Tufan, Tufan Şirketler Grubu Başkan Yardımcısı Bekir Tufan, Tufan Yıldızlar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Münevver Tufan ve grup çalışanları bir araya geldi.
Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinde ezanın okunmasıyla dualar edildi, iftar açmanın mutluluğu ve hazzı yaşandı. Topluca açılan iftar programı Dörtyol İlçe Müftüsü Ali Yazıcı’nın yemek duası ile devam etti.
Çalışanları ve protokol mensuplarıyla iftarda bir araya gelmekten dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, bu mübarek günlerde altı önemli çizilmesi gereken konulara parmak bastı. Yardımlaşma ve dayanışma duygusunun bu günlerde daha da arttığını kaydeden Tufan, “Bizleri bir Ramazan ayına da daha kavuşturan yüce rabbimize şükürler olsun! Bu kutsal günler, bizlerin birbirimize daha da sıkı sarılmasına, yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzun artmasına vesile oluyor. Türk Milleti güçlüdür, Türk Milleti yardımseverdir. İşte bizim bu güzel duygularımız insanın maneviyatında çok güzel bir duygu ve gelecek hazırlıyor. Bugün ibadetimizi özgürce yapabiliyoruz. Orucumuzu özgürce tutabiliyoruz. Bunların hepsi birlik, beraberlik, kaynaşma, dayanışma ve bir gönül almadır” diye konuştu. Osman Tufan, iftar yemeğine katılan herkese teşekkür ederek konuşmasını noktaladı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.