SANAYİ ESNAFLARINDAN İTSO’YA ZİYARET

sanayi esnafi
İskenderun Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren Esnaf Oda temsilcileri İTSO yönetimine nezaket ziyaretinde bulundular.
İskenderun Yeni Sanayi Sitesi kooperatif Başkanı İbrahim Açıkgöz ve yönetimi ile İskenderun 2 Nolu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Remzi Çaylı ve yönetim kurlu üyeleri İTSO yönetimi ile biraya gelerek, sanayi sitesinde soranlar hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren ve her iki oda yöneticilerinin sorunlarını dinleyen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Oda olarak sanayi esnafının yanında olduklarını belirterek, “İskenderun Sanayi Sitesinin taşınması gündemde, bunun yanında Otobandan Sanayi sitesine bir yol ayrımı için çalışmalar bizlerde oda olarak bu konuları yakından takip ediyoruz.. İTSO yönetimi olarak Mersin’de bu konularla ilgili karayolları bölge müdürü ile görüşmelerimiz olacak, Oda olarak esnaflarımızın mağdur olmaması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bunun yanında Yeni Sanayi Sitesinin Otoban yolunun üzerine taşınması konusu gündemde. Tabi bu uzun bir süreç ve bu süreçte yapılması gerekenleri de karşılıklı görüşerek esnaflarımızın da mağdur olmadan giderilmesini temenni ediyoruz” dedi.
Ziyarette söz alan Yeni Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı İbrahim Açıkgöz, ve İskenderun 2 Nolu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Remzi Çaylı’da esnafın ve sanayinin durumunu İTSO yönetimine aktardılar. Sanayi Esnaf oda başkanlarının ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan vekilleri Çağrı Belibağlı, İTSO yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Okan Belli, Muhsin Yeter, Adnan Mursaloğlu ve Gassan Kuran’da hazır bulundular.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.