Canına kıymak istedi!

intihar girişimi (3)
İskenderun’da bir bayan İntiharın eşiğinden döndü. İskenderun SSK Hastanesi lojmanlarının son katına çıkan Cemile K., aile sorunları nedeniyle canına kıymak istedi. Hastanenin eski kollandığı lojmanların boş olmasından dolayı son kata çıkan genç kadın burada hıçkıra hıçkıra ağlayarak hayatından bezdiğini söyledi.
Olayı gören hastane güvenliği ve yetkililere hemen genç kadının yanına gelirken, onu ikna etmeye çalıştılar. Uzun süre polisin ve hastane yetkililerinin çabaları sonuç vermedi. Bir ara sinir krizi geçiren ve demir parmaklıklarını ardına kadar ayaklarını atan bayan sonra sakinleştirilmesi için polisler tarafından sigara verildi.
Olay yerine hemen itfaiye ekibi gelirken intihar etmesine karşılık belediye ekipleri tarafından şişme hava yastığı açıldı.
Bir yandan bayan yanındaki polislere teslim olmamak için mücadele ederken diğer yandan ise İskenderun Belediyesi itfaiye ekiplerinin de yüksek merdiveni yukarıya doğru kaldırması intihar edecek olan bayanı bir kez daha sinirlendirdi. Bunun üzerine merdiven tekrar aşağıya indirilirken, şişme hava yastığı yerde konuşlandırıldı. İddialara göre; aile sorunlarının olduğu ve genç kadına iftiralarda bulunulduğundan dolayı bunalıma girdiği öğrenildi. Daha sonra ikna olan ve polis tarafından indirilen hastaneye götürülen kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İntihar etmek için çıktığı binanın son katında bayanın eşi telaşlı bir şekilde olup biteni izliyordu. Kadının üç çocuk annesi olduğu öğrenildi.

Önceki İçerikZülfü Livaneli coşturdu
Sonraki İçerikÖzel Palmiye Hastanesi Dr. İnan ve Altunay’ı kadrosuna kattı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.