Ali Tekten’i Gururlandıran Teşekkür!

ali tekten
Hatay Vergi Dairesi Başkanlığı, ilk 100 mükellef arasında yer alan vergi rekortmenlerini ziyaret ederek birer teşekkür belgesi veriyor.
Hatay’da her yıl ürettiği konutlarla istihdama ve üretime sunduğu katkıyla başarısından bahsettiren Tekten İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti., 2012 yılı kurumlar vergisinde Hatay 82’ncisi oldu.
Hatay’da Kurumlar Vergisi’nde 82’nci sırada yer alan bölgenin güçlü firmalarından Tekten İnşaat’ı ziyaret eden İskenderun Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Yaşar Akşahin, Tekten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tekten’e teşekkür belgesini verdi.
Ziyarette ülkenin kalkınması için verginin önemine dikkat çeken Yaşar Akşahin, ülkesini ve milletini seven her Türk vatandaşının vergisini düzenli ödemesi gerektiğine dikkat çekti ve başarılı işadamı Ali Tekten’e katkısından ötürü teşekkür etti.
Ali Tekten, her sorumlu işadamı gibi sürekli yatırım yaparak istihdama ve Türkiye’nin geleceğine katkı sunmanın gurur ve mutluluğunu yaşadığını belirtti.
Tekten, teşekkür belgesi takdim edilerek onure edilmelerinden dolayı da Akdeniz Vergi Dairesi Müdürü Yaşar Akşahin’e teşekkür etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.