Suriye plakalı araç bomba şüphesi ile arandı

bomba süphesi
Antakya’da sabahın ilk ışıklarında güvenlik güçleri tarafından park lambaları açık halde bulunan Suriye plakalı araç bomba köpeği tarafından arandı. Şüpheli aracın kent merkezinde en işlek noktaya park edilmiş halde olması güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Araçta her hangi bir olumsuzluk olmaması rahat bir nefes aldırdı.
Gün ağarırken kent merkezinde ana cadde üzerine park edilmiş halde bulunan Suriye plakalı aracın park lambalarının açık olması nedeniyle polis ekipleri olay yerine bomba imha ekipleri ve jandarma bomba köpeğini çağırdı.
Hatay İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç’ın da takip ettiği incelemede park halindeki araç yarım saatlik bir sürede arandı. Aracın kim tarafından park edildiği tespit edilemezken aracın park lambalarının açık bırakılmasından yola çıkan güvenlik güçleri bölgeye bomba imha ekiplerini çağırdı. Ekiplerin kontrolünden aracın kapıları açılarak motor kısmından bagajına kadar titizlikle araç arandı. Elle yapılan aramanın ardından bomba köpeği de araçta arama yaptı. Köpeğinde araca herhangi bir tepki vermemesi üzerine güvenlik güçleri rahat bir nefes aldı.
Araç, polis kontrolünde kapatılarak otoparka çekildi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.