İGEV, İTSO yönetimini ziyaret etti

igev
Güney Eğitim Vakfı yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. İGEV yönetim kurulu başkanı Şefik Uyar ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen İTSO yönetimi ağırlıklı olarak eğitim konularına eğildiler.
Ziyarette söz alan İGEV Yönetim kurulu başkanı Şefik Uyar, “İskenderun’da maddi durumu yerinde olmayan öğrencilerimize burslar verilmektedir. Yönetim kurulu olarak her yıl derneğimiz tarafından dayanışma yemeği, piknik gibi etkinliklerle üyelerimiz arasında dayanışma ve kaynaşmayı sağlıyoruz. Dernek olarak İskenderun’da 16 yıldan bu yana eğitime destek veriyoruz. Şu an yılda 100’e yakın öğrencimize karşılıksız burslar verilmekte. Bu bursların verilmesinde ise hayırsever iş adamlarımızın da önemli desteklerini görüyoruz. İTSO olarak sizler de Eğitim ve Kalkınma Vakfınız ile öğrencilere burslar veriyorsunuz. Bu bağlamda bizler gibi sizler de eğitime katkı sağlıyorsunuz. Bu bağlamda İTSO Vakfı yönetimine de eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, “İGEV olarak eğitime ciddi katkılar veriyorsunuz bu bağlamda tüm yönetim kurulu üyelerinize başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum. Bizlerde sizin gibi hedefimiz oku ve okut felsefesi ile çaba sarf ediyoruz. İTSO Vakfı olarak öğrencilere verilen burslar daha sonra geri ödemeli olarak geliyor. Böylece daha fazla öğrenciye burs verilme imkanı oluyor” dedi. İTSO yönetimi olarak İskenderun’da sanayicisinden esnafına faydalı olmanın gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Başkan Yılmaz,”İTSO Vakfı olarak bir yurt yaptırma projemiz var. Bununla ilgili çalışmalarımız ve arayışlarımız devam ediyor. İskenderun üniversite şehri olma yolunda hızla ilerliyor ve öğrencilerin en büyük sorunlarından biri olan yurt sorununa çözüm bulmanın arayışları içerisinde olduğumuzu ifade etmek isterim” şeklinde konuştu.
İGEV’in ziyaretinde İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Yönetim kurulu üyeleri Bülent Seküçoğlu, Adnan Mursaloğlu, Necat Özkaya ve Gassan Kuran hazır bulundular.

Önceki İçerikHoşgörü Kahvaltısında Birlik ve Beraberlik Mesajları Verildi
Sonraki İçerikSURİYELİ ÖĞRETMENLERE EĞİTİM DESTEĞİ
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.