İSDEMİR’deki piyano resitali büyüledi

isdemir piyano
İskenderun Demirçelik Fabrikaları Kültür Merkezinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen piyano resitali dinleyenleri büyüledi. Piyano eğitimi gören öğrencilerin resitalinde ünlü bestecilerin eserleri geceye renk kattı.
İskenderun Demirçelik Fabrikaları Kültür Merkezinde düzenlenen piyano resitaline İsdemir Genel Müdürü Recep Özhan ve eşi Elmas Özhan ile genç piyanistlerin aileleri ile davetliler katıldı. Piyano öğretmeni Victoria Perepelitsa’nın yeni başlayan ve bir süredir eğitim alan öğrencileri ile velileri dördüncü İsdemir piyano resitalinde buluştu. İsdemir Kültür Merkezinde gerçekleştirilen piyano resitalinde geleceğin piyanistler yıl içerisinde yapmış oldukları çalışmaları seslendirirken davetliler ve aileler unutulmaz müzik anlar yaşadı.
Geleceğin Altın parmak çocukları Sunuculuğunu Sibel Akbaş’ın yaptığı gecede Berke Rende, Süreyya Yıldız, Buğra Yavuz, Sezin Duru Şahin, Melisa Kurtoğlu, İlke Aktuğ, Ekin Duru Arslan, Başak Yavuz, Rebeka Boğazoğlu, Salim emre Serter, Çağla Coşkun, Selin Hacılar, Elif Eceber Direybatoğulları, Bilge Aktuğ, Öykü Deniz Turan ve Ladin Işık Köse Çaykovski, knipper, kinggsti, mordasov, Gedike, Beethoven, Ramo, Dargomoski, halk ezgileri seslendirdiler.
Konser Sonrası Kokteylde buluşan Genç sanatçılar ve aileler ile İSDEMİR Genel Müdürü bir süre sohbet etme imkanı buldular. Genel Müdür Recep Özhan ailelere aman çocukları dinlerken mest oldum harikalar müziğe sanata devam sakın bırakmasınlar diyerek, “Sanat anlamında bizler elimizden gelen desteği veriyoruz. Yılda bir değil kaç kez isterseniz konserler burada verebilirsiniz bizler mutlu oluruz.” şeklinde konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.