Çocukların karne armağanı Davinci Zekâ Okulu’ndan

karne armagani26
DaVinci IQ Zekâ Okulu, İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki çocuklara karne armağanı olarak merkez bünyesinde iki gün ağırladı.
15’er kişilik gruplar halinde Da vinci Zekâ Merkezi’ne gelen çocuklar, akıl ve zekâ oyunları oynayarak hoşça vakit geçirdi.
Da Vinci Zekâ Okulu Kurucusu MKÜ Öğretim Üyesi Salih Arslan ve merkezin öğretmenleri tarafından Ahşan Tengram ile çeşitli şekiller oluştururken oyun atölyesinde öğretmenlerin gözetiminde hoşça vakit geçirdiler.
Öğretmenlerin çocuklar için hazırladıkları pasta, kek ve kurabiyeleri de afiyetle yiyen öğrenciler, Da Vinci Zekâ Okulu’nun oyun atölyesinde mekanik ve ahşap oyuncakları tezgâhın başına geçerek kendi elleriyle hazırladılar.
Da vinci Zeka Merkezi Kurucusu Salih Arslan, çocukların yaratıcı zekalarını besleyecek geliştirecek bir eğitimi İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki çocuklara sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek çocukların merkezde sıkılmadan hoşça vakit geçirdiklerini belirtti. Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı, Da vinci Zekâ Merkezi Kurucusu Salih Arslan’a ve Merkezin öğretmenlerine teşekkür ederek “Çocuklarımıza çok güzel ve anlamlı bir karne armağanı oldu. Bu imkanı bizim çocuklarımıza sağladıkları için çok mutlu olduk” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.