Ülkü Ocakları’ndan birlik ve beraberlik gecesi

ÜLKÜ OCAKLARİ1
İskenderun ülkü ocakları tarafından düzenlenen birlik beraberlik gecesinde gezi olayları vurgusu yapılarak ülkücülerin bu süreci Türk milletinin menfaatine olacak şekilde geçirmekten yana olduğuna dikkat çekildi.
İskenderun Ülkü Ocakları tarafından Yörük Çadırında düzenlenen birlik beraberlik gecesine ilgi yoğundu. Geceye MHP Hatay İl Başkanı Adnan Akdaş, MHP İskenderun ilçe başkanı İbrahim Gül, Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, Belen belediye başkanı Cemil Yılmazlar, ülkü ocakları yöneticileri ve davetliler katıldı.
İskenderun ülkü ocakları başkanı Nurettin Aydemir’in cenazesi nedeniyle katılamadığı gecenin ev sahipliğini ikinci başkan Bünyamin Saraçoğlu yaptı. Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan gecede açılış konuşmasını yapan 2. Başkan Bünyamin Saraçoğlu birlik beraberlik mesajı verirken ülkü caklarının Türk Milletini birleştirmek adına yaptığı çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Gecede konuşma yapan Belen Belediye Başkanı Cemil Yılmazlar yaklaşmakta olan yerel seçimlere dikkat çekerek MHP’nin Hatay’da çok güçlü ve iddialı olduğuna vurgu yaptı.
Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman ise yaptığı kısa konuşmada Türk Milletinin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu ve ülkücülerin kenetlenmesinin şart olduğunu söyledi. Gecenin son konuşmasını ise MHP İskenderun ilçe başkanı İbrahim Gül yaptı. Önümüzdeki yerel seçimlerde belediye başkan adayı gösterilmesi beklenilen İbrahim Gül konuşmasında ülkücülerin gezi parkı eylemleri sürecini ülkücü harekete yakışır bir sabırlı geçirdiklerine dikkat çekti. Gül konuşmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gezi parkı olaylarını provoke ettiğini ve Reyhanlı gündemini bir anda değiştirdiğini ve bu gelişmelerden siyasi rant elde etmeye çalıştığını dile getirdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.