Pehlivan; ‘Çağdaş Arsuz için yola çıktık!’

necat aday
2014 Yılında yapılacak olan yerel seçimlere ilçe statüsünde girmeye hazırlanan Arsuz’da belediye başkanı olabilmek için kolları sıvayan aday adayları kendilerini tanıtmaya başladılar.
Hatay başta olmak üzere Türkiye’nin bazı bölgelerinde gençlik ve spor müdürlüğü görevlerini başarıyla sürdüren Necat Pehlivan CHP’den Arsuz belediye başkanlığı için aday aday olduğunu açıkladı.
İssos otel’de düzenlenen toplantıyla kendisini ve seçilmesi halinde Arsuz için yapmayı planladığı projeleri tanıtan Necat Pehlivan mesleki yaşandıtısında ülkesine yaptığı hizmetlerin zenginliği olduğuna vurgu yaparak “memleketime namusumla şerefimle hizmet etmek için yola çıktım” dedi.
Toplantıya Arsuz bölgesindeki köy ve mahalle muhtarlarının yanı sıra CHP İskenderun ilçe yönetimi ve CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu katıldı.
Projelerini bir sunum dahilinde anlatan Necat Pehlivan Arsuz’u bir dünya kenti ve spor cenneti yapmak istediğini söyledi. Pehlivan Arsuz’un özellikle spor ve turizm açısından ele alındığında önemli bir potansiyeli barandırdığını ve bu potansiyelleri harekete geçirecek güçlü yönetim kadrolarının gerektiğini, bu görevi kendisinin başarıyla yapabileceğini söyledi.
Seçilmesi halinde ayrıştırıcı değil birleştirici bir uslüp ile Arsuz’un köy ve mahallelerini kucaklayacağını ve Arsuz’u yılın 12 ayı hareketli bir kent haline getireceğinin altını çizen Pehlivan “Hizmette Türkiye’ye kazandırdıklarım bölgeme kazandıracaklarımın teminatıdır” dedi.
Pehlivan’ın ardından söz alan CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu ise Arsuz’un önemine dikkat çekti. Hatay’ın büyük şehir olması ile birlikte ilçe konumuna gelen Arsuz’un tarihi ve turistlik bakımdan son derece önemli bir konumda olduğunu belirten Dudu, CHP eliyle bölgenin kalkınması için belediye seçimlerini kazanmalarının şart olduğunu ve bunun içinde iddialı olduklarına vurgu yaptı. Arsuz için belediye başkan adaylığı konusunda ciddi talepler olduğunu belirten Dudu, bu manada hizmet etmek gayesiyle yola çıkan Necat Pehlivan’a başarılar dileyerek, parti rozetini taktı ve ‘hayırlı olsun’ dedi.

Önceki İçerikÜlkü Ocakları’ndan birlik ve beraberlik gecesi
Sonraki İçerikPeri masalı gibi düğün!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.