Gül; “Başkan Civelek AK Parti’den aday olsun!”

ibrahim gül
MHP İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Gül, yayınladığı basın bülteninde, “İskenderun Belediyesi CHP’li bir belediye tarafından yönetilmektedir. Ancak fiiliyatta böyle olmadığı görülmektedir” dedi. Gül, “Belediye Başkanlığından gelen önergelere Belediye meclisindeki CHP’li Meclis üyelerinin bir kısmının ret verdiği, AKP’li Belediye Meclis üyeleri ile Belediye Başkanı Sayın Yusuf H. Civelek’e yakın CHP’li Meclis üyelerinin kabul verdiği veya bunun tersine işlemlerin olduğu açıkça görülmektedir” diyerek şöyle konuştu:
“AKP’li Belediye Meclis üyeleri bir kısım CHP’li meclis üyeleri ile belediyede iktidarı oynamaktadır. İskenderun Belediyesi’nin faaliyetleri AKP’li Meclis üyelerince övüle övüle bitirilmemektedir. Dr. Yusuf H. Civelek AKP’li gibi davranmakta, AKP Belediye Meclis üyeleri CHP’li gibi davranmaktadır. Hal böyle iken ve Belediye Başkanı Dr. H. Yusuf Civelek Belediye Başkanlığında Başarılı ise 2014 Mahalli idareler seçimlerinde neden AKP’den aday olmasın veya AKP’nin aday çıkarmasına ne gerek var? Zaten Dr. Yusuf H. Civelek’i başarılı bulduklarını her fırsatta dile getirmiyorlar mı?
Son yapılan Belediye Meclis toplantısında 5000/1 Uygulama imar değişikliği, CHP’li bir kısım meclis üyeleri, Demokrat Parti, MHP ve Bağımsız meclis üyelerinin red, AKP’li meclis üyelerinin destekleri ile mecliste kabul edilmedi mi?
Değerli, İskenderunlular, dört yıldır İskenderun Belediyesi CHP ve AKP koalisyonu ile idare edilerek bu hale gelmiştir. CHP’li Meclis üyelerinin bir kısmı belediye yönetiminden rahatsız olmuş, Ancak bu koalisyonun oluşumuna engel olamamıştır. İskenderun eğer kötü yönetilmiş ise AKP ve CHP ortak kusurludur.”

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.