MİNİKLERDEN VATAN VURGUSU

milli egitim7
İskenderun Naciye Suna Oktay Tekin Ana Okulu’nun yıl sonu etkinliğinde Çanakkele ruhu ile vatan mllet vurgusu yapıldı. Okul müdürünün konuşması ve miniklerin gösterileri önemli mesajlar verdi.
Okul öncesi eğitimde 2 yılını dolduran Naciye Suna Oktay Tekin Ana okulu öğrencilerinin bir yıllık emeklerinin sahnelendiği etkinlik belediye kültür merkezinde yapıldı. İki gün peş peşe yapılan yıl sonu gösterilerine ilgi büyüktü. Davetlilerin güllerle karşılandığı etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, Şube Müdürü Yaşar Düzen, hayırsever Naciye ve Suna Tekin ile birlikte anne babalar katıldılar. Gösteriler okulun kurulduğu günden bu yana olan sürecinin anlatıldığı tanıtım filmi ile başladı. Okul Müdürü Hüseyin Gündüz konuşmasında milli birlik ve bütünlük mesajları verdi. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bir hikayesini salondakilere aktaran Gündüz, Türk milletinin büyüklüğünden hiç kimsenin şüphe etmemesi gerektiğini söyledi. Geleceğin nesillerini yetiştirirken milli birlik ve vatan seğvgisine ağırlık verdiklerini belirten Hüseyin Gündüz okul öncesi eğitimde ilklere öncülük ettiklerini ve bunun devamını getireceklerini söyledi.
İskenderun ilçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu ise konuşmasında İskenderun’a bir ana okulu ve ardından ilk okul kazandıran hayırsever Naciye Tekin ve kızı Suna Tekin ve oğlu Oktay Tekin’e teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından okul’a desteklerini esirgemeyen kişi ve kurumlara çiçek takdim edildi.
İskenderun Naciye Suna Oktay Tekin Ana okulu’nun yıl sonu etkinliğinde çanakkele ruhu ile vatan millet vurgusu yapıldı. Çanakkele savaşındaki seyyit on başı destanının canlandırıldığı orotoryo ayakta alkışlanırken diğer gösterilerde büyük beğeni topladı. Miniklerin öğretmenleri ve yardımcı öğretmenler eşliğinde hazırladıkları gösterilerin sonunda okul müdürü öğretmenlere ve yardımcı personele teşekkür ederken öğretmenlere eşleri tarafından çiçek takdim edildi.

Önceki İçerikReyhanlı’ya M. Fatih Tosyalı İmam Hatip Lisesi
Sonraki İçerik“Başaracağınıza inanın ve kendinize güvenin”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.