İNGİLİZCE CATS OYUNU BÜYÜLEDİ

ikem festival1
Özel İkem Koleji yılsonu yabancı dil festivali, MKÜ Mustafa Yazıcı Konservatuarında yapıldı. Almanca şarkıların söylendiği festivale ilköğretim öğrencilerinin İngilizce Cats müzikal oyunu ile geceye damgasını vurdu.
İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ile eşi Zeliha Su’nun da izlediği yabancı diller festivalinde öğrenci velileri ve davetliler katıldı.
Özel İkem Koleji İlköğretim Müdürü Emine Çirkin, Okul olarak Avrupa standartları doğrultusunda uygulanan programlarla yabancı dil eğitiminin verildiğine dikkat çekerek,” Hazırlanan akademik program çerçevesinde yabancı dil eğiktim süresince dilin kültür özelliklerini yansıtan bir atmosfer oluşturularak proje tabanlı eğitim modeli uygulanarak ritmik bedensel hareketleri içeren eğitim öğretim modeli daha zevkli, hem daha kalıcı hale getirilmiştir” dedi.
Almanca bölümünün hazırladığı İlköğretim öğrencilerinin sahnelediği Almanca müzik ile oyun önce sahnelendi.
İngilizce Öğretmeni Feyza Belli sahnelenen oyunun Dünyada 50 milyon kişiye ulaştığına dikkat çekerek,” Cats müzikal oyunu dans ve olayların diyaloglarla bütünleştiği duygusal ve eğlenceli bu hikayeyi mizah, acı, aşk, öfke ve sevginin bulunduğu oyun için yoğun çalışmaları sonrasında sizlerin beğenisine sunuyoruz” dedi.
İlköğretim öğrencilerinin kedi kıyafet ve makyajları ile sahnedeki dansları müzikal oyunları başarılı bir şekilde sunarlarken aileleri ve davetliler hayranlıkla izlediler. Gösteri sonrasında Özel İKEM Koleji Kurucularından Levent Yılmaz, Yabancı dil festivaline emeği geçen öğretmenler adına bölüm başkanlarına çiçek vererek teşekkür etti.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.