Oxford Dil Akademisi 5.geleneksel yıl sonu gösterisi

DSC_0058Hatay’ın Tek Yetkili TOEFL İBT CENTER ı Oxford Dil Akademisi, Belediye Kültür Sarayında düzenlemiş olduğu 5. geleneksel sezon sonu gösterisi ile büyüledi !
Gösteri, saygı duruşu ve akabinde istiklal marşının okunması ile başladı. Gösteride “Oz Büyücüsü”,”Yedi Küçük Oğlak ve Kurt”,”Tutsak Prenses”,”Fare Kapanı” ve “Kibritçi Kız” isimli hikayelerin tiyatro uyarlamaları sahnelendirildi. Öğrenciler, yıl boyunca eğitimini almış oldukları İngilizce- drama derslerini büyük profesyonellikle sergilediler.Ayrıca “Follow The Lieder”,”Twist”,”Tufi Tafa”,”A Ram Sam Sam” gibi müzikal gösterilerle öğrenciler büyük alkış topladılar.
TOEFL İBT CENTER Oxford Dil Akademisi bu gösteri ile Kids&Junior gruplarındaki başarısını gözler önüne serdi. İngilizceyi eğlendirerek öğretmenin ve her geçen gün ileriye doğru daha kararlı adımlar attıklarını ispatladılar.
Kurum Müdürü Nihal İşsever gösteri sonunda yaptığı konuşmada “ Uzun bir eğitim maratonun sonundayız. Öğrencilerimizin sergilediği bu mükemmel gösteri bana yaptığımız işte ne kadar doğru adımlar attığımızı bir kere daha gösterdi. Katkılarınızdan ötürü öncelikle çocuklarımızın geleceği adına siz velilerimize daha sonra da bu organizasyonda emeği geçen tüm kurum çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. “ dedi . Gösteri Onuncu Yıl Marşı coşkusu ile gururla son buldu.